![]() |
a i nema taj na pijaci strings, ta violina, da znate. svee sto je dobo moras platit.
|
Citat:
|
E to mi je drago da cujem....i gde mozemo na Zapadu ovom cuvenom da cujemo Trans Audio, a jos bolje da ga vidimo i opipamo....?:green:
Pa da popricamo i o toj zapadnoj ceni naravno... Pozz svim kolegama... |
Ne bih ja taj zapad nazvao "cuvenim", vec mnogo prije us*anim... salu na stranu, uvjeren sam da "zapadno-evropska" verzija Trans Audio sistema ne bi bila posebno interesantna za tebe, po onome sto nudi. Tu se misli prevashodno na sounde ali i na pojedine druge softverske komponente i konfiguraciju jer je koncipirana za sasvim drugacije potrebe koje imaju zapadno-evropski muzicari. Po cijeni bi ti ta verzija bila jos manje privlacna, tako da bi nekakva prezentacija bila suvisna a i prilcino besmislena. Samo jos malo strpljenja i dobices ovdje u yu-midi shopu sve potrebne informacije.
|
Zato ga i nazvah cuvenim...pod navodnicima, :D, znaci to je verzija za ovo trziste, totalno nezanimljiva za ove nase tezgaroske potrebe....Hajde onda sacekacemo...pa ako je sve to tako kao sto procitah ovde, drage volje cu nositi to i jedan mali master umesto pa3x....em manje em mnogo bolje jel?;) Mislim...konkretno mi treba samo najtegaroskija verzija tog sistema, nikakve druge specijalne fantazije.
|
Upravo ta "tezgaroska" verzija i jeste u procesu... a sto se tice tvog vucaranja instrumenata na tezge, mislim da bi se olaksao i jednog miksera posto je on integrisan u Trans Audiju i to u ogromnom kvalitetu u poredjenju sa onim sto muzicari inace koriste. Bice... bice...
|
Lepo, lepo....znaci taj TransAudio, mali master, mikrofon, par aktivnih kutija, i to je to....a mora da radi bolje od ovih postojecih aranzera, bar za ovo sto meni treba, strogo komercijala i tezgarenje, tako da ....iscekujemo...pozz ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org