![]() |
Citat:
Ako te interesira, mogu ti otkriti tajnu :D |
Casm editor?
Reci :) Postovano sa mobilnog uređaja |
Bravo, blizu si ....
Razdvojiš Style u MIDI i CASM sa Export to ... Obradiš MIDI u XGworks .... Ponovo spojiš datoteke sa Import from... Obavezno prije toga napravi konvert SFF2 u SFF1. |
Ama bas tako i nikako drugacije. Jedino gdje se mora obratiti posebna paznja u izradi ritmova u XG Worksu su Chord Switch trake ali i to nije nikakav problem ukoliko se ova materija dobro poznaje.
|
1 Privitaka
Citat:
|
Hvala ljudi na savetima.. Pogledacu da potrazim i skinem negde XGworks..
U sustini pokusavam da provalim najbolji nacin za pravljenje ritmova itd... Svi saveti su dobrodosli.. :) @Vex hvala druze,probacu pa javljam. |
Citat:
Ali gdje odvajas midi od casm ? Xg nema funkciju import,export .U cubase nisam uspio, cini mi se da sam na krivom putu |
Pa i sam si pretpostavio u postu iznad.
Ja sam samo potvrdio i rekao konačno rješenje. Citat:
|
Probam pa ti javim...
Hvala jos jednom... Postovano sa mobilnog uređaja |
Sve je stvar navike,kako kome pase.Ja,recimo style koji trebam editovati fino eksportujem pomocu Style to midi programa u MIDI format,onda tako uvezem u Cubase,editujem,eksportujem MIDI,vratim u Style to midi ,zapakujem i ubacim u sint.A kompletan style koji je u midi formatu kad je u jednoj traci,moze se razdvojiti opcijom disolve part u Cubase,editovati i izbaciti u midi0 format.Jednostavno :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org