![]() |
Pa kada se stisne manual bass programirano je na svakoj Korgovoj mašini da bude pojačan na 127 (Pričam o Pa seriji), Split opcija koristi, ali dok se ti snađeš u trenutku zbrljat ćeš sto posto, zato otprilike niveliši 5-6 boja koje koristiš kada to radiš s manualom basom na razne jačine: npr. solo harmonika - 120, pratnja 90 itd. i biti će ti lakše i nemoj naglo mjenjati boje, nego nađi pogodan trenutak, da ti ne bi praskalo :D Lijep pozdrav
|
Nije na svim serijama tako...Na pa1x pro aranzeru kad ukljucim manual bass, traka za bas ostaje na istoj jacini koja je u ritmu(recimo 95) bila pojacana do tada...Sto se tice pa600 dobro je i tako jer onda mozes bas u ritmu namestiti na 127 a u soundu ga stisati da bude idelan na 127 i kad ga ukljucis manul onda ti dodje na isto i najbitnije da ostane na 127 kad menjas performanse;)
|
Pošto je reč o manual bass-u, može li mi neko reći kako da menjam efekte? Ne mogu nikako da nađem...
|
Mislim da sam procitao u uputstvu da se manual bas automatski pojacava do kraja svaki put kada ga selektujes
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org