@aca kasper , @tranzit Gresite kolege mnogo....Evo docice i kolega @Sejox, pa moze i on da potvrdi da je G600/800 serija mnogo bolja od prve i3 serije i ne da se nikako porediti....G serija je u rangu sa iS serijom, pa prema tome, i3 uopste ne pripada ovde....Bez ikakve uvrede, ali jeste tako....Niti koga hvalim niti sta, vec samo pricam realno, jer nema razloga da hvalim Roland, a grdim Korg, jer i sam imam jedan Korg kuci, tako da mi to nista ne znaci, ali Roland G600 je mnogo bolja i kompleksnija sprava od i3....4 usera je nesto veoma veoma malo....Ako ti je za utehu, G600 ima 8, pa je malo, a zamisli samo 4....I taj expander i to, pa opet nista to ne vredi, jer je veoma stara klavijatura, a moze da se izbroji na prste desne ruke koliko ima Korg-ova i3 i isto tako koliko njih ima ispravan floppy, jer je veoma velika mana, a bez toga je kao covek bez nogu i ruku....Po meni druze, isprobaj taj G600 sto si nasao, i ako je sve ispravno i ako ti ogovara, uzmi ga....Neces se sigurno pokajati....Pozdrav :)
|