![]() |
Naravno da nema sanse. Objasnih ti ja u tom mom drugom postu ama ti ne citas.
Citat:
|
Verovatno nije razumeo jer ti tranzit objasnjavas profesionalno. :)
Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2 |
Ama nisam nista objasnjavo "profesionalno" vec sasvim kratko i jasno i to uobicajenim "narodnim" rijecima. Najveci problem je ocigledno, sto on nikako da u svojoj glavi razdvoji Midi i Audio podatke i njihov put.
|
Covek se uci dok je ziv, kad sam stigao na forum, nisam znao sta je sempl, a sada mi PC zvuci bolje od pojedinih aranzera :)
Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2 |
upravo tako NikolayTheM :) svaka cast kolegi tranzitu na brzim odgovroima. znam da je njemu ovo sad sve besmisleno ali jbg dok skopcam neke stvari naucicu.. mislio sam da FM8 pusta midi a ne audio podatke.
|
Citat:
@koraj84 Nema besmislenih pitanja, ima samo besmislenih odgovora, ama moras da se potrudis da prvo iz literature naucis osnovne pojmove, bice ti kasnije dosta lakse da savladas koplikovanije zahtjeve. |
hvala druze puno. da ne duzim vise knjigu u ruke i polako :D
Dodato: i da ne znam kako tacno ide ovdje to na forumu jel se zakljucavaju teme ili sta.. ako se zakljucavaju ti bi bilo to pitao sam sto sam imao. |
Konstruktivne teme se ne zakljucavaju, a one koje nemaju smisla ili krenu u nezeljenom pravcu, budu kastrirane.
|
imacu to na umu :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org