YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Ko ce da gleda fudbal Hrvatska - Srbija?? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=25027)

koja 22.03.2013 17:51

Desetak minuta do pocetka! :D
Gledacu utakmicu,ali mislim da ce doci do nekih incidenata i prekida.
Jeste da Hrvatska ima bolju i iskusniju ekipu,ali to ne znaci da je vec pobednik,u fudbalu je sve moguce! :)
Neka bolji pobedi i nadamo se da nece biti nekih incidenata i gluposti.

tranzit 22.03.2013 18:14

Steta sto ce seronje i sa jedne i sa druge strane da pokvare ovakav derbi, muka mi je i od pomisli sta ce sve ekstremisti da ucine da svijet opet pljuje po Balkanu... s pravom, mada ni kod njih nije mnogo bolje (Irska-Engleska, Spanija -Portugal, Holandija-Njemacka...) ali... mi smo Balkan po kojem se rado pljuje. Ovdje Srbija mora da dobije ako ima ikakvih pretenzija za dalji plasman... inace... bunar. Hrvatskoj bi u krajnjem slucaju jos uvijek dovoljan remi jer Belgijanci igraju u Makedoniji a tu im nece biti bas lako.
Nego cekam s nestrpljenjem i utakmicu Bosna i Hecegovina - Grcka i tu se dosta odlucuje o buducem prvaku Gruppe. Ukoliko Bosna kojim slucajem dobije, velike su sanse da ode bez baraza dalje jer je sve teze utakmice vec apsolvirala.
Crna Gora bi mogla da mlatne Moldaviju a onda su otkacili sve osim Engleske, tako da i Djetici dosta odlucuju u ovoj utakmici.
Slovenci imaju tek teoretske sanse ama sumnjam da su ostvarive, treba bas da se desi cudo da odu u baraz.
Dodato:
Povede Hrvatska !!!!

formula95 22.03.2013 18:51

Svaka cast za Hrvatsku! Ocekivano. Srpski fudbal je odavno bunar, sramota! I treba da nas nabiju, jos jedno 5 golova da nam daju da nas spuste na zemlju. Uvek je kriv trener, Tole, savez, bla bla. Neka dovedu igrace koji ce da igraju fudbal vec jednom.

romario 22.03.2013 18:58

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 239665)
Steta sto ce seronje i sa jedne i sa druge strane da pokvare ovakav derbi, muka mi je i od pomisli sta ce sve ekstremisti da ucine da svijet opet pljuje po Balkanu... s pravom, mada ni kod njih nije mnogo bolje (Irska-Engleska, Spanija -Portugal, Holandija-Njemacka...) ali... mi smo Balkan po kojem se rado pljuje. Ovdje Srbija mora da dobije ako ima ikakvih pretenzija za dalji plasman... inace... bunar. Hrvatskoj bi u krajnjem slucaju jos uvijek dovoljan remi jer Belgijanci igraju u Makedoniji a tu im nece biti bas lako.
Nego cekam s nestrpljenjem i utakmicu Bosna i Hecegovina - Grcka i tu se dosta odlucuje o buducem prvaku Gruppe. Ukoliko Bosna kojim slucajem dobije, velike su sanse da ode bez baraza dalje jer je sve teze utakmice vec apsolvirala.
Crna Gora bi mogla da mlatne Moldaviju a onda su otkacili sve osim Engleske, tako da i Djetici dosta odlucuju u ovoj utakmici.
Slovenci imaju tek teoretske sanse ama sumnjam da su ostvarive, treba bas da se desi cudo da odu u baraz.
Dodato:
Povede Hrvatska !!!!

Vidim ,prati se nogomet:)
Svaka cast !
Idemo dalje !
Postovano sa mobilnog uređaja

tranzit 22.03.2013 19:31

Aaaaaa... prati se, prati se... jos mrdam.... pa nisam bas samo u Bitima i Baytima, kompjuterima i instrumentima.

smuchac 22.03.2013 20:43

Bio sam u pravu,jači smo i to dosta. U utorak Wales. :)

formula95 22.03.2013 20:50

Protiv Walesa ja prognoziram nereseno :p

ЂолеПФК 22.03.2013 21:00

Bitno da ih je naš ,,strateg" naučio da pevaju himnu, ostavio najbolje na klupi. Brazil, meni ne treba Brazil :D

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2

velja87 22.03.2013 21:04

Mihajlovic je glavni krivac za sve, a realno je Hrvatska dosta bolja od nas...

Dell 22.03.2013 22:00

Kao sto sam i ocekivao dobili smo, vise nego zasluzeno. Sto se tice reprezentacije Srbije, nemoguce je uciniti bilo sta kad obrana obavlja zadatak kreacije igre, to jednostavno ne ide. Onda ona promasena 100% prilika... Skandiranja je bilo kako sam i ocekivao i zvizdanje himni, ali kao sto sam prethodno napomenuo, znam koji su majmuni gore otisli, ali su igraci na terenu, a narocito Stimac i Mihajlovic pokazali sta su profesionalci i sta znaci tolerancija.
Bosna odlicno igra, vec vode 3-0 i nikad nisu bolje igrali usprkos nesto laksoj grupi.

Trenutno vrijeme na Forumu 14:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org