![]() |
Bas ruzno izgleda kad a se zamene boje.....
|
Slažem se, kad gledam novije Krečarove klipove, imam utisak kao da svira na ploci :D
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
Ja to nikada nebih odradio....svaka vam cast....:)a i nevolim da kopiram trenutno aktuelne muzicare,tipa ako oni pocesu jaja da moram i ja!naravno svako ima svoj ukus!samo napred.
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
Ja planiram da ofarbam prste :D
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
2 Privitaka
|
Ama skidaj sve dirke i nosi kod auto-lakirera da to uradi kako treba sa svim pripremama, grundiranjem, spricanjem i susenjem. Niti ce se kad skinuti a dobice i sjaj (naravno ako budes htio sjaj) ili jos zanimljivije ako ih ofarba totalno mat. Skoro sam vidio jednu klavijaturu koja je farbana sedefastim bojama u obrnutom kontrastu s tim sto su bijele dirke sedefasto tamno sive a crne dirke sedefasto bijele. Odlicno i vrlo "skupo" izgleda. Razmisljam da na isti nacin odradim FR3X ali ne samo dirke vec i cijeli korpus koji bi bio ili srebrne ili zlatne boje ali sedefasto nijansiran.
|
Pa meni ljepse izgleda sa tom zlatnom i kad bi ostavio da tge kratke tipkice budu kako i jesu crne boje:)
|
Ovo je samo probno uradjeno na staroj klavijaturi, bez skidanja tipki i slikano telefonom u vecernjim satima. Tipka je glatka i ne skida se boja i nema nikakvih dodatni priprema. A boje nisu problem moze se uraditi u bilo koju boju (i sjajnu i mat), razmisljam i neki natpis staviti. I kad mi dosade te obrnute boje vratim na standard bez problema. :D
|
Najbolje na svaku od tipki po jednu lijepu i golu zensku zalijepis:D
|
hahahaha moglo bi i to :D a sto bi baksisa bilo samo da vide koju cu tipku da stisnem :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org