![]() |
postavi link pa ce ga mozda neko i prepoznati.
|
Mene cudi da neko iznajmi stan i da taj ko mu je izdao stan nista ne zna o njemu...Pa zar nije taj tvoj kolega pitao gazdu stana o kome se radi?
Pa bas zbog Toga sto je takvo vrijeme doslo se i sve vise i vise desavaju prevare itd.Zato sam se malo i nasalio u predhodnom postu.Kad pogledam u novinama ili TV-u sta se sve desava u zadnjim godinama,na svasta moze covijek da naleti. Najbolje uvijek naoruzan biti heheh |
|
Ma obrace on bostan uskoro:lol:Nije ni svjestan kako ce nasjest jednom i to brzo i biti lisen slobode,pa ako mu se isplati nek samo nastavi..Pozz
|
hehe sreca sto tebi nije nesto maznuo, ali ima toga i vise nego sto ljudi misle, ovdje u Zg covjeku pred nekoliko god maznuli na svirci guerrini superior 2, 70 i neko godiste...zato pazite s kim i sta radite...
|
Ja bi rekao da neke veze ima ime Goran Tošek,jer su svi snimci na you tube njegovi pod tim imenom...
|
Neko ce jednom njime omest plocice u kafani gdje gostuje:lol:
|
Kako samo profesionalno odmiče mikrofon dok ide u crescendo (postepeno glasnije) sa pjevanjem...Strašno. Ko što kaže smuchac, s policijom, a može i bez policije...al..meni je ipak draži ovaj drugi način.
|
Strasno! Svega ima... Nadam se da ce kolega naci instrument i opremu, ovo je stvarno jad. Pakujte opremu posle svirke, nemojte da vam bude mucno i tesko. Nemojte je ostavljati dugo bez nadzora, pamet u glavu, svakavih ljudi ima.
|
pa ovo je strasno,,treba pisati na svaki njegov klip da je prevarant i cime se bavi da ljudi znaju!
Probacu ja nesto ako moze hehe,, napisao sam kako stupiti kontkat sa njim, treba mi za svirku? nikad se nezna, mozda ce da upali kec ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org