![]() |
Pa 600 ! Klavijatura je mnoooogo laksa od pa1 bolje radi duplo i mnogo vise memorije ima,pa cak je i prostija za rad....
|
E sad da bolje radi tose nebi slozio ni malo,a sto se tice daje laksa skoro duplo je laksa,
e sad mislim daje pa600 bolja opcija samo zbog rama i (tezine) od 96mb sve ostalo je bolje na pa1x. |
Da slazem se jedino je bolji po kvalitetu izrade i to sto ima onaj ku*ac za glas sto po meni nije neka prednost :D
|
Hvala vam svima na odgovorima. Odlucio sam se za PA600 i to QT jer cu ga dobiti za dva dana iz prodavnice za 1000 eura, ako Bog da.
|
Na Pa1x postoji mogucnost da se RAM nadogradi do 96/128Mb i to bas imaju teme ovde na forumu kako se i sta treba uraditi i sta treba od "materijala"....Naravno da treba malo i da se plati za to, ali sto je najbitinije - to radi....U svakom slucaju Korg Pa1x....Jednostavno, po meni, uz Pa80 je najbolja klavijatura od Korga oduvek....Pozdrav :)
|
Pa 80 legendarni,na njemu sam najsladje radio :D
a otkud znas da pa600 nema mogucnost da se nadogradi ram? :D |
HEHE!! I ja sam imao PA80 , dok nije crkla ploca sunce joj..
Kad bih mogao , opet bih ga uzeo.. Po meni , u ovoj temi - opredelio bih se za pa1x.. Kvalitet izrade je nesumnjivo na visem nivou! PoZZ |
Neces nista pogresiti pa600 je isto fina klavijatura srecno ti bilo.
|
Citat:
Srecno i da bidne baksisa ;) |
Ne zbunjujte coveka vise,on se vec odlucio a vi nastavili sa predlozima.:)
Nek je sa srecom i da te dobro sluzi i da se ne kvari. |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org