![]() |
Pa uzmi Pa3X.
|
Stefane ja neznam kada imas pa800 sto uopste zelis jos neku klavijaturu,jer nista vise neces dobiti sem lakse rukovanje sa dve klavijature,ako mislis solo klavijaturu uzmi neki triton ili roland i zavrsio si pricu.
|
Citat:
|
Tisina decaci, banovacu vas! :))
Zavisi sta hoces od klavijature, imas Pa2x, pa3x, imas tyrose i tako dalje od aranzera. Solo klavijatura ima za te pare previse da ne pisem sad od 500 do 3000e. Uglavnom sa tom cifrom imas da biras sta hoces. |
Naravno da smo primijetili vrijedjanje, odmorice malo ;)
|
Ako imas Pa800 onda uzmi neku solo klavijaturu kao npr.Roland Fantom G6,ili neki Extreme
|
:mad:U bajbok s njime !!!
Bravo Dell, tako se to radi, kao u dobra stara vremena. Reda mora biti. A ovih 3.000 € s kojima se hvali neka da za jamčevinu =)) |
Kronos??
|
Jaoooooo ...... Ne mogu vjerovati..... Covece pitas sta da usmes do nekih 3000 eura.... Evo ti moj savjet ..... uzmi Roland E-86. To je sint koji mozes da imas za 3000 eura. xD AAa.. i da ne zaboravim, ako ti neko ne veruje da nisi nov, Ja ti verujem da nisi. Registrirao si se 2010 a imas samo 18 POSTOVA. Pa naravno da nisi nov, samo je problem u tome sto nemas pravo na download XDDDDDDDDDDDD...... :/
|
Tako je Jovane i treba da mu kazes, bas mi je drago sto si ga propisno izgrdio, tako mu i treba, bezobraznik jedan. =))=))=))=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org