YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Gogili87 - demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=25510)

tranzit 16.06.2013 22:37

Moze biti, moze biti...

nesaband 16.06.2013 23:15

:?8->[-( Ocemo o tome malo da diskutujemo u ovoj temi?

smuchac 17.06.2013 13:35

Jesu ovo namjenski ritmovi?

smuchac 17.06.2013 13:40

Jako dobro se čuje stroj. :)
Vidim sličnosti sa jednim demo snimcima svježe postavljenima ovdje. ;)
Dodato:
Ona tema će se vjerojatno obrisati pa da pitam tu. Jesu li ovo namjenski ritmovi kao za npr. Bosnom behar probeharao?

gogili87 17.06.2013 13:58

Citat:

Originalno postovano od formula95 (Post 245722)
Video sam na tom demo snimku sto si objavio korisnicko ime, a secam se da si u nekoliko njihovih pesama u top komentarima, takodje sam njihov veliki fan :D

Jeste, taj sam :) Mozda si i video na yt video "Boki od svega po malo" to sam ja pravio.. a mozes posle i na mom kanalu da pregledas jos neke njihove svirke
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od al bundy (Post 245723)
pozdrav gogi
aranzer i svirka mi odlicno zvuce.a sta drugo i reci aranzerski za yamahu ... :D
steta sto nema pjevaca vise
sam, koliko vas ovdje svira?ko pjeva??
i koju tercu koristis u pjesmi crni gavrane?

Hvala, druze.. ali ovo sam za brata postavio snimak, cisto malo da cujete kako radi tyros, postavicu i nove snimke sa Tyros 4.. Svira samo jedan drugar i moj rodjeni brat peva.. kako mislis koja je terca?
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 245724)
Idete li obojica na sve njihove koncerte i stojite u prvom redu, obuceni u majice sa njihovim slikama, sa suzama u ocima ? Cuj, fanovi... a ja mislio vi muzicari. =))=))=))=))

Toliki fan nisam sigurno :D samo ih cenim kao muzicare..
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od smuchac (Post 245761)
Jako dobro se čuje stroj. :)
Vidim sličnosti sa jednim demo snimcima svježe postavljenima ovdje. ;)
Dodato:
Ona tema će se vjerojatno obrisati pa da pitam tu. Jesu li ovo namjenski ritmovi kao za npr. Bosnom behar probeharao?

Jeste, to su sve namenski ritmovi, sve je kucano-radjeno od 0.. Na koje demo snimke mislis? Ovaj set ima jakooo malo njih

al bundy 17.06.2013 14:19

Izvini gogili pogresno sam se odrazio.
Kakve su na tyrosu terce?jesu li kao na korgu u useruDK ili su sa ensemble?...ako znas na sta mislim...

skoricnik 17.06.2013 20:32

Teme su spojene.

gogili87 17.06.2013 20:39

Citat:

Originalno postovano od al bundy (Post 245771)
Izvini gogili pogresno sam se odrazio.
Kakve su na tyrosu terce?jesu li kao na korgu u useruDK ili su sa ensemble?...ako znas na sta mislim...

Iskreno ne znam.. ali ovo je svirano na G6-solo.. ali moze i tyros extra da se uradi i za solo

skoricnik 17.06.2013 20:44

Svi snimci su super, i sve je to lepo, ali, ja koliko vidim, ova tema nije u skladu sa drugom tackom pravilnika.

namrgodjen 18.06.2013 16:47

Super si sredio klavijaturu druze, sve radi konkretno nema mulajnja i pevanje je dobro. Samo napred.

Trenutno vrijeme na Forumu 20:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org