![]() |
...hmm....pa i nije ti losa ideja nele :)
Kao sto sojic veli... Razmotritjemo!! |
Legendo toje samo u elementu tranzitovog posta ,nema ljutnje malo sale nije na odmet veliki pozdrav.
|
Nisam ja lenj, druže Tranzit, samo nisam bio svestan činjenice da User DK u stvari nije formiran kao KMP "multisample".
Kao što rekoh ranije, u Sample Robotu sam semplovao Fxpanson drum set, pa ga sačuvao kao KMP u Awave misleći da može tako da se loaduje u USER DK, što nije slučaj. Malo sam se zeznuo :-) Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Ama sve si ti to pedantno i vrijedno odradio... salim se ja malo... mada, ne znam bas da li ce to samplovanje BFDa i unosenje u PA3X da te usreci. Taj BFD se cuje tako kako se cuje iskljucivo u svom okruzenju, znaci svom VST Playeru koji raspolaze strogo proracunatim ambientima i ostalim toolovima koji upravo daju taj "posebni sjaj" BFDu kao Drum Kitu. Ako posmatramo cisto fizicku stranu, Content od 9 GB sabiti u stotinak MBa ili koliko si vec namjerio da zrtvujes, ne moze da donese nista dobro. Tako samplovan BFD nece se cuti nista bolje od internih Drum Kitova PA3X.
|
U pravu si, zato sam i mislio da idem prečicom jer, ukoliko ne budem zadovoljan rezultatom, ne bih trošio dragoceno vreme za ništa
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Moze li mi neko reci kako na PA3 da neki element bubnja kategorisem koji je vec u klavijaturi da bi mi u drum editu bio na svom mestu.Imam npr u nekom userDK bas bubanj,pise da je RAM 928-ma boja.Gde da je nadjem medju semplovima i kako da ga kategorisem da mi u drum editu bude na mestu gde se steluje bas bubanj?Imam nekih ritmova pa kad udjem u drum edit i hocu da smanjim bas bubanj,ne reaguje nego na zadnjoj stavci smanjujem zajedno sa jos nekim elementima?Hvala!Kad udjem u record pa gde su semplovi,taj sempl bas bubanja nije na 928-mom mestu.
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org