![]() |
A sto ne bi bilo normalno ?!
Ne mora sve da bude puno do vrh. Stavi semplove kolko ti je volja ;) Isto kako sto je Coca cola prazna na vrhu kad je kupis, a tek pa jumbo pakovanje cips.... :P |
Ja sam na pa 800 sa 64mb rama koristio set od 68mb i ubrzo mi je crko isti ram. Neki su mi govorili da je zbog toga sto je bio preopterecen pa me zanima dali je to moguce? Onda sam ubacio 128 mada i dalje koristi 64mb
|
Jel' taj od 128mb iz pa2x???
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
@moca
Nije moguce, to su ciste dezinformacije, a ti nikako nisi mogao uvesti 68MB u RAM velicine 64MB, po srijedi je neka greska jer je to fizicki nemoguce. |
imas ispod klavijature šarafe... odvijes ih sve, skines plastiku i trebao bi da vidis RAM memoriju... iščupaš je i oslobodio si se Ram memorije =)) sala mala
Ace ti je dobro rekao, ili želiš da ga skrooz očistiš da bude prazan? |
ja sam koristio 32 od 64 na tom kršu pa je svejedno crkla.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2 |
Set je 100% 68mb,ucitava ga dobrih 20 minuta ali radi,sve ok... nemam pojma,i kod drugara radi na pa800 sa 64mb.
|
Ako je set 68 mb, ne mora da znači da sadrži 68mb sampling materijala... Ne ide CEO set u RAM.
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Ok,i na kraju dali ima svrhe brisati semplove koje ne koristim ili nema nikakvih smetnji po memoriju ako su fizicki tu osim zauzimanja prostora?
|
Pa sta ce ti ako ih ne koristis ??? Ostavi samo one koje koristis i dobices prostora sto se memorije tice...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org