YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Povezivanje PSR-3000 i Laptopa (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=25922)

casper 06.09.2013 21:48

Željko je kao i uvijek pozitivni šaljivđija. :-)
@VUNIMRAV - ne trebaš se brinuti, signali koji se šalju putem činča uobičajeno na kućištu uređaja imaju ženski, a na kablovima s obje strane muški priključak.

VUNIMRAV 06.09.2013 21:50

Ali druze,na onim slikama sto si postavio nije muski,znaci li to da trebam traziti adapter sa cinc-miuskim prikljuckma,suprotno od slike?
Dodato:
P.S.pusti Zeljka,Zeljko je zajebant prve lige!! ;)

tranzit 06.09.2013 21:54

Sto li to tebe iritira, sto je na instrumentu zenski Cinch ? Izgleda da te ravnica ponekad zanese pa odlutas bez cilja u prostranstva bez horizonta (*bem ti ravnu zemlju, popnes se na kamen i vidis Bec). Mislim ipak da si pomalo zaludan pa nemas pametnija posla nego da gledas koji je gdje Cinch.

casper 06.09.2013 22:03

1 Privitaka
@VUNIMRAV- Ma ne, slika AV Adaptera koju sam gore postavio ima ženske činčeve. Tebe možda zbunjuje to što su oni na malom kablu. To je samo zbog konstrukcije uređaja. Da su napravili kutijicu i u nju ugradili ženski činč onda bi imao situaciju kao i što je na PSR-u.
Dakle na uređajima (AV Adapter i PSR) imaš ženske činčeve. Njih spojiš uobičajenim kablom kao što je na slici ispod.

VUNIMRAV 06.09.2013 22:16

Aha,to je vec nesto drugo!Znaci i ovaj i oni prethodno sa adapterom kablovi mi trebaju,u stvari ove imam zadnje.Sad sam shatio!OK

VUNIMRAV 06.09.2013 22:28

1 Privitaka
Casper jeli to ovo sa slike?Ako jeste,preskupo brate 60e,dodam jos malo pa mi Zeljko posalje original monitor,a mogao bi i tranzit ne bi ga Bog ubio.Bolje bi bilo da nesto radi umesto da zeza vredne "paore"=))

casper 06.09.2013 22:33

Super, sad je sve jasno.
Prije kupovina jedna napomena. Ja osobno nisam probao ovakvo povezivanje i ne mogu 100% tvrditi kako u stvarnosti funkcionira s klavijaturom. Imam dosta iskustva s videom i obradom analognog signala u digitalni. Koristim VIVO grafičku karticu u tu svrhu koja je u suštini isto kao i ovaj AV Adapeter iz mog prvog posta.
Po teoriji i specifikacijama, moj bi prijedlog trebao "prenijeti sliku" sa PSR na laptop i to mogu tvriditi s velikom vjerojatnošću. Ipak ostavljam rezervu od 10-tak % i ograđujem se ako nešto pođe po zlu. :D

Da, to je to, barem koliko mogu predpostaviti po slici. Ne znam od kud ti izvor ali ono što ja vidim na ebay-u i amazonu cijena je višestruko manja. Od 5 do 10$. Računaj da postoje razlike u kvaliteti ali za nju ne brini jer tebi ovo ne treba za nekakav ozbiljni rad (capturing) već samo za prijenos jedne statične slike.

zeljko 06.09.2013 22:39

Citat:

Originalno postovano od VUNIMRAV (Post 253432)
Casper jeli to ovo sa slike?Ako jeste,preskupo brate 60e,dodam jos malo pa mi Zeljko posalje original monitor,a mogao bi i tranzit ne bi ga Bog ubio.Bolje bi bilo da nesto radi umesto da zeza vredne "paore"=))

Zeljko ima zenskih cinceva koliko hoces,samo ne pasu posto Imam musku klavijaturu Korg Pa 600 i ne bakce se sa tim zenskim klavijaturama:D"Ta Yamaha:rolleyes:Taj korg;):lol:

VUNIMRAV 06.09.2013 22:45

Casper,to sam sad pogledao cenu u toj firmi za int prodaju 6550 dinara,ali ja cu od nekih kolega kamermana sa i fotografa najpre uzeti kabel isprobati pa tek oda kupiti.
Zeljko,aj' ti snimaj demo nemoj zezati Yamahiste!!! =))

zeljko 06.09.2013 22:49

Cak onaj smotani Roland pa i on musko=))=))=))Samo da ovo sad ne vidi Nesa ili Boban,najebo sam onda hehehe

Trenutno vrijeme na Forumu 02:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org