YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Da li teretana steti sviranju klavijature? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=25927)

tranzit 07.09.2013 00:55

Slabo mu nesto ide... :D:D:D:D

yamahapassion 07.09.2013 01:00

Ne zna sve trilere... =))

zaki1 07.09.2013 04:25

Posebno paziti na prste ako se : 1.cepaju drva i 2. zakucavaju ekseri cekicem, a ostali sportovi, manje vise nisu bas opasni.Ovo je naravno sala, ali voznja bicikla na primer je jedan od najboljih nacina za odrzavanje kondicije ,za osobe koje nebi trebalo teskim fizickim radom ili vezbom rizikovati da ostete svoje ruke i prste.Poz.

nelica2002 07.09.2013 11:00

Dizanjem tereta jačaš mišiče prstiju, a nakon toga masaža prstiju topla voda i kreme.

sale_band 07.09.2013 11:52

Ne kontam ove dizače tegova... Krenu sa par kg pa onda malo po malo dižu par stotina kg...

Kao da nisu čuli za hidrauliku :D

Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2

Vlado Cuk 07.09.2013 13:14

Hvala svima na odgovorima! :) Misljenja su podjeljena.. :D

Narodnjak300 07.09.2013 13:59

Evo ja sam skoro krenuo i ne steti, cak sta vise bolje mi radi desna kad se vratim s vezbanja. Jes mozda smesno al poenta price je da ne steti.

Amater_svirac 07.09.2013 14:03

Pa zivisi

koliki teret dizes... verujem da ima uticaja da li dizes 40kg jednom rukim i ides u teretanu 4X nedeljno sa ciljem da postane "bicman" i "copina", ili ides samo radi rekreacije, da drzis neki normalan tonus misica, par puta nedeljno. Naravno kad uhvatis tegove od 40kg misici prstiju i sake trpe drugacije opeterecenje, zatezu se i skracuju (pogledaj samo kako bilderi hodaju, imas oseca da su sve "skratili" od tolikog tereta, nemaju normalnu figuru tela, ruke im stoje predaleko od tela, nege pocinju da idu u "oks" a sve to zbog gomilanja i skracivanja misica i pritiska na tetive). Dugo hodanje i kratkotrajno trcanje su prirodne ljudske aktivnosti, pa ako hoces da si u formi to je upravo ono sto treba da radis najcesce, i mozda s vremena na vreme mali teret u rukama i po neki fitnes, nista preterano.

yamahapassion 07.09.2013 14:10

Ja dok sam ziveo u srbiji isao sam redovno u teretanu oko 5-6 godina, skoro svaki dan, znao sam na bench press-u izbacivati oko 150kg, bez upotrebe ikakvih suplemenata (pomenuo sam bench press, posto je to neko standardno merilo snage korisnika teretane :lol: ). Poenta je da mi to nikada nije skodilo ili se lose odrazilo na sviranje niti sam primetio ikakav nus produkat.
A ono za Svarcenegera sam se salio :lol:

Ace 07.09.2013 15:17

Kad vec sviras sto bi isao u teretanu .... i onako ce te zenske voleti zato sto si muzicar pa ti misici ne trebaju :lol:
Eventualno zbog tovaranja opreme...

Trenutno vrijeme na Forumu 14:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org