![]() |
@NordX
Drugar, mi dok smo koristili sluške kao monitoring, ja sam koristio ATH M50, jer ne volim InEar, a cela ostal ekipa je uzela AKG IP2, i oni su bili svi prezadovoljni sa tim sluškama. Mislim da čak nisu ni skupe nešto preterano, oko 70-80e, tu negde... Ima sluški još, ali mi smo koristili ove pa sam zato njih spomenuo |
Hvala drugar na odgovoru. Pazaricu AKG IP2 najverovatnije.
Samo me zanima da li mogu da ih koristim bez nekog pretpojacala i da li da kopacm na mikseti u AUX SEND ili u ulazu za slusalice? |
Koliko para zelis da ulozis u inear monitoring??
Da li mora biti wireless ili moze I sa kablom? |
Moze sa kablom. Ne bih bezicni.
100-ak Eura :) |
Shure se 215
|
Ne znam odakle se javljaš ali ako te zanima Shure SE 315 na tih 100 eura doturiš još 25 i imaš odličan monitoring...
|
Sennheiser IE 4 su ti 63 eura kod Thomana.
|
Citat:
Ako neko zna odgovor ne bi bilo lose da ga napise,I mene to interesuje mada cu ja to vec ujutro isprobati da li to moze da radi preko AUX senda. Pitanje se odnosi na klasicne slusalice sa kablom. |
Aux send je linijski izlaz. Kako mislis na njemu prikljuciti slusalice?
Ako zelis da to radi kao pravi monitoring sa svim pogodnostima koje aux pruza, onda ti treba neki preamp za slusalice. Koriscenje izlaza za slusalice sa miksera jeste neka varijanta ali tamo imas samo main. Nemas mogucnosti za pravi monitor miks. |
Da li bez preamp pojacala moze nesto da se dogodi slusalicama ili tom AUX send izlazu?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org