![]() |
Odlicne su sve gitare na Kronosu. Tu je izbor bas kako valja, mada ne stoji nista na putu da dodas eksterne samplove ali samo najkvalitetnije. Gitare su inace problematicne za hardverske instrumente, radi manjka kontrola kod vecine sinteza. Kod Kronosa to nije slucaj jer mu je Sound Editor veoma, veoma kompleksan.
|
Ode ova tema u k :)
|
Eee Todore zaboravio sam da ti se izvinim sto sam makar ja reagovao na ovaj sempl na ovakav nacin,ukusi su razliciti a ocigledno da se tebi ova harmonika svidja.......nije problem u semplu koliko je problem u klavijaturi na kojoj se svira.....da je odsvirana solaza na nekom Le/Tr sve bi bilo ok.....nadam se da nema ljutnje....;)
Sent from Galaxy S4 using Tapatalk Pro |
Citat:
|
Sve je to lepo ali mene ne zanima princip rada elektromotora nego da li neko ima ovaj sempl ili bar da kaze kako se zove,svaka tema koja se postavi krene u nekom trecem smeru :)
|
Cini se da nisi ni procitao post iznad jer pitas opet isto, a odgovor ti je dat. Samplovi su isti kao i svi oni koji se kroste na Tritonima ili PA aranzerima, ili Tyros aranzerima ili... ali je bas taj "Elektromotor" zasluzan sto se on nesto drugacije cuje.
|
Imas harmonika koliko hoces i u triton setovima.Ovakvu ces naci sigurno u download-u,potrazi malo,kolega.
|
Moj triton bolje zvuci :P
|
Stvarno sramota sta ubacuju u Kronosa, gre'ota.
Ali kad cujem Cortanov sempl... :rolleyes: |
Bez toga nista :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org