![]() |
Da, prikaz na Note view u MixMasteru je prilično mali i nespretan. Međutim, on je tu više zbog toga da imaš bolju kontrolu kada u istom ekranu s lijeve strane mijenjaš vrijednosti "ručno".
Nema veze gdje se XGWorisk nalazi na računalu. Pogledaj drugu sliku iz mog predhodnog posta, dolje u lijevom uglu imaš button Browse. Kad ga klikneš pronađi putanju do mape gdje se nalazi XGWorks i označi datoteku XGWorks.exe. Tako ćeš ga (XGWorks) automatski pokretati iz MixMastera odabirom Go to > Sequencer. Tada odradiš posao u XGWorksu, pohraniš ga sa Save i tako izmjenjena datoteka se "vraća" u MixMaster. Tek iz njega konačno pohranjuješ sve što si odradio u oba programa. |
Hvala legendo .
|
Ispravak
"dolje u lijevom uglu imaš button Browse" dolje u desnom uglu imaš button Browse |
Vidio sam :) ,sve pet .
|
Citat:
naime kad se ide na style edit u full modu, jednostsavno se pozove i mix konzola tu se posebno postave parametri za pojedine dijelove ritma i onda se to sve lijepo usnimi i ostaje tako :). hvala opet na pomoci,ako sta kome bude trebalo od mene tu sam |
Bolje da je maznuo pass nego novčanik. :D
|
hahah jes i ode mi limit za download a a trebalo mi par stvarcica :)
presao sam sa korga na ovo pa sad sve valja nanovo :) znas kako je,heheh jos mi yamaha dosla bez ram memorije pa i to nastojim rijesiti,ma muke teske :D |
Citat:
|
kako vi najvise koristite memorijske registracije?
Snimite li tu samo boje ili boje i ritmove? |
Ja mislim da se sve moze memorisati u registracije na Yamahi ritam,boje pa cak i text,kao sto je to slucaj i kod ketron klavijatura
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org