YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=61)
-   -   Roland Fantom X7 - Iskustva (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=26515)

daca91 04.01.2014 10:40

klavijatura je super :)

sasha93 04.01.2014 10:45

Ako ti tako kazes Dacho,onda mora da je tako...hehe... :D

rolandx 04.01.2014 10:58

Citat:

Originalno postovano od Va-7 (Post 261480)
Ako svira na jednoj kljavi i desnu ruku i u lijevoj bas/kontru.... na to sam mislio jer to piše u prvom postu. Fantom bilo kakav samo za bas nema smisla jer je preskupa igra i nikom razumnom to nebi palo na pamet ja mislim

Nisu klavijature od 6 oktava izmisljene za bass kontru+solo. Spektar upotrebe je ogroman.

daca91 04.01.2014 11:01

Ma provereno kazem :)

sasha93 04.01.2014 11:05

Slazem se sa tobom kolega.U slucaju da kupim ovu klavijaturu,da li bi neko od vas rolandovaca mogao da mi pomogne oko pakovanja boje u favorite,ili da postupno objasni postupak,posto sam trazio to i nema nigde objasnjeno. Pozdrav

STUDIOSOS 05.01.2014 19:12

sto se tice x7 neces se pokajati dirke su vise nego odlicne kvalitet vrh saund koji iz nje izlazi premocan ja je imam verc godinu dana i nemam pijeci odlicna je ali ako vec uzimas rolanda i vise je koristis uzivo na svirci onda brate gledaj G seriju sve je isto ali je jednostavnija za upotrebu i ima vise stvari da se pojednostave... drugo sta je jako bitno ako budes trebao neki set lakse ces naci za g seriju nego za x jer je g serija kod nas privukla vecu paznju i samim tim ima vise materijala za nju... a ako je za trebas i za studio x7 zavrsava posao samo nbeces se usreciti ako nebudes imao na njoj neki dobar set kao sto je neko od kolega rekao... ako ti zatreba set za x7 javi se meni iam odlican set ali nazalost bez terci dacu ti set i nije na prodaju ali me nervira upload i to sto ja nemogu da skidam kada meni nesto treba...

usput ako neko ima iskustvo kako se rade terce na ovom fantomu zamolio bi ga za objasnjenje pa da napravim na svom setu i terce jer za godinu dana nisam provalio gdje se rade terce, vecinu seta sam sam semplovao i set je mrak samo mi jos terce fale pa da bude kompletan pozzz

vingula 05.01.2014 20:01

terce se rade u split/layer modu

sasha93 07.01.2014 11:36

Pa da kolega,ali je G serija daleko skuplja od ove,zbog toga sam se odlucio za ovu varijantu.A ako uzmem klavijaturu lako cemo za setove,u ovoj je savrsen set,tako da cemo da uploadujemo nesto.Pozdrav :D
Dodato:
Pa da kolega,ali je G serija daleko skuplja od ove,zbog toga sam se odlucio za ovu varijantu.A ako uzmem klavijaturu lako cemo za setove,u ovoj je savrsen set,tako da cemo da iskombinujemo nesto.Pozdrav :D
Dodato:
:)

sasha93 19.04.2014 01:08

Evo da nastavim ovu temu da ne bih otvarao drugu. Uzeo sam napokon pre nekih mesec dana Fantoma,i prezadovoljan sam sa njim. Na sajtu ima dosta semplova za fantoma,ali su oni pretezno za kracu vezriju odnosno za x6,pa me zanima da li neko ima kompetan set iskljucivo za x7 da postavi u download. Pozdrav

calevh 19.04.2014 02:03

To je "X" verzija, nebitno je koliko dirki ima, set od X6 naravno paše i u X7. Slobodnoj učitaj set od X6, apsolutno iste klavijature. Pozdrav.

Trenutno vrijeme na Forumu 22:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org