YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Muzički Software (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Trazim program (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=26601)

srdjan motif 17.01.2014 16:43

da naravno bash je koristan programcic napravish set koji hocesh.
Dodato:
ima dosta formata za konvertiranje i exportovanje. nisam ga bash sve provalio ali znam ono osnovno, mozesh da ubacish set koji hocesh u njega, pa posle ga formatirash u zeljeni format.

sale_band 17.01.2014 16:52

@srdjan motif

Ne siri dezinformacije! Awawe NE MOZE da importuje ili exportuje ili ti konvertuje korgov .set
To je program prvenstveno za konvertovanje raznoraznih audio formata iz jednog u drugi, tj. razlicitih sample programa raznih proizvodjaca instrumenata.
Dodato:
Ovo sto kolege Thomas19 i Zeljko traze ne postoji.

Jedini program za "sredjivanje" seta je EMC Korg pa bank manager koji je, blago receno, bezveze
Dodato:
P.S. ovaj EMC program je samo za style stranu klavijature, ne i za sound. To sam zaboravio reci.

Jos nikad nisam cuo, a mislim da necu ni cuti u skoroj buducnosti, za neki editor Korg PA sound i performanca.

zeljko 17.01.2014 16:58

Nista onda kupimo korga Pa x3 i u njemu pravimo sebi semplove za Pa 600 i samo prebacimo i eto nam mozemo da sviramo aaaaa?=))=))=))

Thommas19 17.01.2014 17:01

@sale_bend

Nama ni ne treba editor sounda iliti performanca nego samo program koji eksportuje u ekstenziju .SET :-)

@zeljko
Za jedno 20 godina kada pa3x bude 1000€ damo po pola ? XD

srdjan motif 17.01.2014 17:04

druze sale moj ja sam na awave konvertovao X3A format i od korga tr ima josh dosta setova koje sam konvertovao na njemu i sve sam ih uradio na W7A. naravno nisam cackao sve formate da vidim shta sve ima jer me nije interesovalo meni je trebao samo taj jedan W7A i to je to .. sad neznam koji format treba PA800. pored toliko formata trebalo bi da ima i taj. pozzz :)

zeljko 17.01.2014 17:04

Ili Naci negdje pa 3x sa pokvarenim tipkama ili bez.Mozda ima budala koji su ga razbili a jos funkcionise ono sto nama treba a jeftino prodaje pa ga koristiti samo za konvertiranje semplova i pcm za pa 600=))=))=))

sale_band 17.01.2014 17:08

Trazim program

Citat:

Originalno postovano od Thommas19 (Post 262341)
@sale_bend

Nama ni ne treba editor sounda iliti performanca nego samo program koji eksportuje u ekstenziju .SET :-)

@zeljko
Za jedno 20 godina kada pa3x bude 1000€ damo po pola ? XD

.SET je u stvari folder koji u sebi sadrzi sve informacije u podfolderima, kao sto su style, performace, sound, pcm, songbook, itd...
Takav program neces naci...
Dodato:
@ Srdjan motif

To sto si ti konvertovao nema nikakve veze sa .SET folderom koji kolega spominje

zeljko 17.01.2014 17:13

Ma nama i ne treba program koji sam pravi citav Set,nama treba samo da iz Wave npr.neki bubanj konvertujemo u pcm.i poslije ubacimo smplove u nas Set u pa 600.Ja sam probao s nekim programom koji ima neki PCM ali kad ubacim u pa 600 iskoci maska da valjda ne prepoznaje Format.Korg valjda ima ekstra neki pcm Format koji je samo za pa serije koliko to ja kuzim

Thommas19 17.01.2014 17:13

Jeste kolega @sale_band je u pravu za definiciju seta i slazem se u potpunosti a onda preostaje da mucimo i dalje kolege ...

@zeljko

To ti nije losa zamisao ne mora onda samo pa3x da bude moze i neki razlupani pa 800 samo ili 1x ili 2x ...
Trazicemo po satorima :-D

zeljko 17.01.2014 17:15

Pa ja kud ce bolji program od pa 800 bez tipki i zvucnika,samo da je Naci razlupan a da ovo funkcionise sad bi mu dao 50 eura odmah hahaha

Trenutno vrijeme na Forumu 20:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org