![]() |
Kupis klavijaturu za koju imas novca. Posto nemas vremena da sredjujes klavijaturu jer te tezge cekaju, kupis i set ili ga skines sa neta. Vidim da imas i tyrosa, mozes da skines ili kupis set i za njega. Glavno nam nisi rekao, koliko novca imas na raspolaganju?
|
Ako ti ne treba sempler korg pa500. Cena oko 550 eura. Isto kao i pa800 samo bez semplera, a moze se jako lepo srediti da zvuci. Bar za jega imas dosta materijala i gotovih setova. Ako ti treba sempler pa600(mada on ima samo sempl player od 96 Mb). Znaci u pa 600 mozes da ubacis sve sto imas za pa 800 i cepaj. Sto se tice pa1x on je dobar, samo je prevazidjen i ne opravdava cenu od oko 1000 eura za polovnu klavu, kada novi pa 600 koji je daleko bolji kosta isto.
|
Kolega ti odluci sta hoces ,ja sam samo rekao da za korga bar ovde imas sta hoces ,ako hoces da zadrzis tyrosa spremi 400 do 500 eura za neki dobar set pa ti kako resis ,sve ostalo sto nadjes free na netu za tyros nema veze sa mozgom
|
400-500 eura set??? Gde ima to da se cuje,bas me zanima sta se dobije za te pare.
|
Imam ja set od 500 e ,mozes ga cuti na youtube ali ne smem da reklamiram nista
|
mi i onako necemo da kupimo taj set,da bi nam ti reklamirao,ali bi svakako zeleli da ga cujemo :D
|
Moj set je 1000 evra da se kupi posle citanja ove teme. :)) Ne znam koliko vredi ni kako se to procenjuje, ali s' obzirom koliko je par nas ulozilo vremena tu vredeo bi dosta DA JE NA PRODAJU. :)) Pretpostavljam o kom se materijalu radi, vecina za DZ moze da se nadje, po mom ukusu sve to zahteva jos puuuuno sredjivanja. Ali postujem, setili se momci kad je yamaha bila oskudna sa materijalom, izbacili osnovne stvari, brdo namenskih ritmova provucenih kroz SW, izmenjali drum kit da nije po GM-u i cepaj. Postujem ideju, samo mi ne ide u glavu kako im polazi za rukom i dalje da prodaju taj set. :) Stvarno postujem to, svaka im cast, eh da sam malo stariji bio tad, mozda bih se i ja toga setio.
|
Pa, eto, seti sad.... :D
Sent from my HTC One XL using Tapatalk Dodato: *se :) Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
E moj Sale, druze moj. :) Pa da zelim to da radim ne bih bio ovde gde je bukvalno sve dzabe... Meni je bitno da ja zvucim korektno, a da prodajem, niko se od toga nije obogatio. :) Odosmo mi u opasan offtopic, vracamo se na temu. Cekamo kolegu da nam kaze koliko novca zeli da izdvoji i tako dalje, da bi mogli da mu pomognemo. Gori smo nego zene, kad razvezemo pricu nikad kraja. :)
|
@aleksaa i @simba84 sa obzirom kolko jedna persona provede vremena da sredi jedan set da se sviraju zabavnjaci,narodnjaci,po nekak pop strana itd,kolko je proslo ne prespavanih noci,gundjanja zene itd...nije skupo 500e za sredjen set,jer ko nece da se muci trebalo bi da istrese dzep,ali je to u sadasnjem vremenu ne moguce da covek naplati taj svoj trud.I vecina kolega ovde zna da ce neko pre da napravi automobil rucnim radom nego da se sredi jedan set po dobrom muzicarskom uhu da bude kvalitetan.Ali narod je gluv,svirao ti na sredjenom pa3x,ketronu,G6,Tyrosu ili korgu i30 ljudi ne prepoznaju razliku,i to malo coveka iznervira.Izvinite moderatori sto je otislo u offtopic al sto kaze emir razvezla se prica.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org