![]() |
Svako moze nauciti da peva, preporucio bih ti da nadjes profesora. Pozz :)
|
Ne mogu da se otmem utisku i pored najbolje volje, da momak nas sve zafrkava sa tim svojim "lezecim" demo snimkom. Nadam se da nije tako ali ako jeste, onda zaista nije uredu.
|
Drz se ti sine klavijature...
|
1. I ja mislim da za*ebava
2. @formula95 nije tačno da svako može naučiti da peva. 3. Momak, poslusaj kolegu @yamahapassion 4. Šetaš po tonovima kao da je zemljotres 5. Zvučiš kao da si sa bliskog istoka a ne sa balkana 6. Krajnje neozbiljno Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
slazem sa tranzitom i saletom,ovo je sramota da se neko ovako sprda na forumu.
|
https://www.youtube.com/watch?v=VfT4U71btLY
Inspirisan ovim klipom. |
Ah taj Kosmajac, Da prdne ljudi ce da se oduseve.
|
Pa i to bi bio na neki nacin ton...zar ne? =)) Mene iskreno nervira sto peva kao kroz nos.... sto se i cuje na ovom snimku,... a Krecar sto krivi usta kad peva ( pilot mic cini cuda i u hladnoj vodi....) :D
Dodato: Hteo sam malo blazi biti odmah na pocetku sa mojim misljenjem o snimku, ali drugi su potvrdili istinu.... lose lose lose.... |
Da ne ispadne da branim Kosmajca, ali čovek jednostavno ima takav glas, verovatno ste čuli da i kad priča ima glas kao da priča kroz nos. U pravu si za Krečara, i ja sam to primetio :D
|
Sto je cigo rekao Draganu Nikolicu u K'o to tamo peva:" Ne'sh se ti od pevanja leba najest." ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org