![]() |
Ama shvatio je on to, a i radi se samo o pogresno naucenoj terminologiji, medjutim ovo drugo, sto je daleko vaznije, on treba da shvati princip rada tih instrumenata a samim tim i da mu bude jasno da to sve nece ici tako kako su on i kolega zamislili i da je tu neophodno dodatno ulaganje. Ne moze se uvijek za badava dobiti sve sto se zamisli.
Dodato: Citat:
|
Negovan,jeli tebi treba ritam sa pa800 ili imate bubnjara??
|
Ja imam laptop dobar, evo konfiguracije, koliko je to pouzdano, mada ako se desi da nesto stane ili sjebe, on moze svakako da ukljuci njegov bass i pici dalje...
Ekran: 17.3" WXGA 1600x900, anti-glare Čipset: Intel HM76 Express Procesor: Intel Core i5-3210M (2.50 GHz, 3 MB L3 cache, 2 cores) Ram memorija: 4 GB 1333 MHz DDR3 SDRAM Grafika: AMD Radeon HD 7650M (2 GB dedicated DDR3) Hard disk: 750GB SATA 5400rpm @al bundy imamo bubnjara @tranzit koji workstation onda ti preporucujes u tom cenovnom rangu ? |
E sad imam i ja jedno pitanje. Dal je moguce preko yu-midi shopa kupiti neki sempler kontakt ili neki drugi dobar program. I kupiti samu konfiguraciju laptopa sa kojom bi taj isti radio kako treba.
|
Nisam nikad prikljucivo ali isprobaj ovo.
Znaci ako ti ritam netreba,postavi taj bas sto hoces da ti kolega svira na prvu performancu.spoji sa midi kablom (kod njega ) mini out.kod tebe midi in. Na njegovoj klavijaturi nastimaj pod global-menu-midi... da ti vuce bas.ides tamo gdhe su kanali i mozes izabrat da vuce upper 1 ili 2..ima isto i za acc 1 acc 2 bass...itd. Trebalo bi moc samo morate obojica na klavijaturama nastimat |
Ako je pouzdanije ovo sa laptopom, tu moze jos bolji bass da nabaci, neki mnogo dobar sample ?
@tranzit da li moze da se sredi ovo sa laptopom, i koji operativni sistem da instaliram i sta treba da odradim da bi mu sve to radili lepo(imam windows 7, ali hocu drugi da stavim za tu operaciju)...? |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org