![]() |
Da li je portamento na T3 poboljsan kao i sam Wave editor UVN fajlova u odnosu na T2?
|
@VUNIMRAV - Nema tu neke mudrolije (mislim na uvođenje samplova). Treba imati dobar uzorak, i onda ga pravilno unijeti u klavijaturu. Sam postupak je veoma jednostavan i može se opisati s par rečenica.
Pored toga, ne mogu biti precizan s opisom za Tyros 3 jer ga nisam svirao, a postupak je nešto drugačiji nego kod četvorke. |
Ja cu detaljno opisat, samo kazem jel wav ili uvn?
|
Pa recimo od samog uvodjenja i od delovanja na sam sempl i na njegove sastavke,delove(ne znam pravi izraz ali ces razumeti sta hocu da kazem).Znam da to ima na forumu,ali je razbacanoi u vise tema i covek prosto izgubi volju za traganjem.
|
Citat:
Pozdrav! |
Steta bas,ponadao sam se da je bar malo bolji portamento na T3 ili T4 kako bih kasnije zamenio ali vidim da je isto bas.
Hvala na odgovoru! :) |
Uvn
|
Citat:
Pozdrav! |
Definitivno mi se čuje kliktanje negde oko sredine klavijature ili mozda malo u desno od sredine.Najverovatnije da je HD u pitanju.Čuje se na minut,možda i češće.Šta vi mislite da li je HD u pitanju i da li stanje HD mogu proveriti sa programima kojma se proveravaju HD na računaru?
Dok sviram naravno ne čujem nisšta,ali dok obraddjivam ritam čujem i staršno me nervira a i brine. Da li da i šta poduzimam ili da pičim "dok dur dur". Da ponovim,zvuk je sličanisključivanju nekog bimetala ili slično. |
Prvo napravi backup svega što imaš na HD. Uostalom, to već trebaš imati :DPogledaj na videu, 3 minuta. HD se lako vadi i bilo bi dobro da provjeriš njegovu ispravnost.
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/iaxE4i9x_S4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Moguće da je do HD-a i da se zvuk prenosi preko kućišta pa ga čuješ malo na lijevo u odnosu na njegovi poziciju. Uostalom, kad ga izvadiš bit ćeš siguran. Ako proizvodi bilo kakve zvukove poput krckanja ili grebanja, dao je svoje. |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org