![]() |
Workstation bi bio dobar jer bi mozda prvo naucio da svira,ne bi jurio namenske ritmove...A ako bi uzimao nekog aranzera,onda nesto sto novije sa boljim zvukom,nista iz proslog veka. Ako uzme neki Roland G-E serije,neka smatra da se sa njim vencao za zivota,slicna je i situacija sa Korgovom IS serijom i donekle privim PA serijama, Yamahe iz tog perioda takodje.
|
Bitno je i to da ima setova za taj sint. Nemam ja vremena da mu pravim set. Hoce on aranzer. Necu previse da mu pametujem kad ga vec stari cast. A stari se primio vise od njega.Svaka cast za savjete ljudi.
|
ha ha ha
nikadvisekorg... idi bre covece bas me nasmeja sa ovim "kad je Aca Lukas ucio da smrce"....=))=))=))=))=))=))
|
@nesa [/quote]koji je danas dan @al bundy?
Da nisi malo pogresio da je danas vikend ili si i ta poceo da ucis da ......=))[/quote] jbg neso,ti mi vec sjeba sad vikend....trebo si bar cekat petka pa mi onda rec.ko ce jos 3 dana cekat..:( moram da vidim sa ovom mojim "dostavljacem" od koga on to rbu nabavlja :p |
pa za 500 eura ...pa500 ili pa80 bi za mene bio resenje ...
Sad da bi uzimao nesto bolje od ovoga treba bar duplo da se isprsi ... |
@nikadvisekorg koji si ti car hahhahah :D
Morao samo ovu izjavu u potpis staviti, nadam se da se ne ljutis ;) |
Prvo bi trebao da se izjasni šta želi, workstation ili arranger... Ovako mlatimo praznu slamu. Hiljadu ljudi hiljadu mišljenja. Ovde se već mogućnosti sukobljavaju sa ukusima, a o ukusima nikad dosta polemike. Kada bude znao šta ga konkretno zanima, konkretno ga možemo i posavetovati. 500 evra nije neki budžet ( jeste za početnika)... s tim u vezi i ne treba kupovati izrabljene ,,profesionalne" instrumente, već novije a skromnije.
|
rolandx,ako pogledas post broj 12 vidjeces da on zeli aranzer.Mozda si ti procitao samo naziv teme....PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ghghghghgh.Izvini,samo se salim.Nemoj da shvatas pogresno.
|
BALTIK79, Kao prvo na osnovu čega citiraš moj potpis ??? Druga stvar, potpis apsolutno opravdava upravo post koji si napisao. 12-ti. Postavljaš pitanje u tudje ime i u njegovo ime ( advokatski) vodiš polemiku na forumu. Izvini, zar nije jednostavnije da se i sam učlani i postavi pitanje koje želi. Ukoliko se uključim u temu koja ima 150 stranica postova, apsolutno ne znači da sam obavezan da procitam 100% od 100% postova. Zato te molim sledeći put kada budeš mene prozivao na forumu, to uradi sa malo više poštovanja. Šalu ostavi za nekog ko će je tako i razumeti. Ja je nisam tako shvatio, i šaliti se možemo samo sa onima koje dobro znamo, nikako obrnuto. Na kraju krajeva, u svom postu izneo sam svoje mišljenje.
|
Za 500 eura uzme korg pa500 i resio je sve probleme. Setova koliko hoces, laka za upotrebu, relativno novijeg datuma, solidno zvuci i to je to. Ima tu i yamaha psr 3000 ili s700, roland gw 8, ali za to sve nemas materijala, a on kao pocetnik da sam kuca ritmove(ajde to ce jos i naci), ali da sredjuje boje i sve to...Bolje da to vreme utrosi na ucenje lestvica i sveg ostalog sto ce mu trebati, nego li na sredjivanje klave...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org