![]() |
Mislio sam neki program kao Midi commander ali za windows. Ima Midi ox ali mi je malo komplikovan nisam stigao da ga pretrazim.
|
Ne znam za program na windowsu koji makar malo nalikuje midi commanderu,ipak mislim da treba da predjes na android,imao bi na raspolaganju TouchDaw recimo ili LK(Live Controller)...
|
Bobane mozes li da nam objasnis na jednom primeru sta sve upisati i uraditi za terce da bi znao za ostalo,hvala :)
|
Sysex poruku saljes na kanal 10 a za Cdur izgleda ovako
F0 41104212501A40720E0E0E0E7272720E0E720E1E F7 Takodje mora biti uklucen RPN MSB 0 LSB 1 Value1 0 Value2 96 |
Uradio sam sve ovo ali nista, jel treba nesto na klavijaturi da se podesi, stavim na dual izaberem lower al nista, jel treba pored kanala 10 ovo assign key mozda?
|
Moras u klavijaturi otkljucati midi kanale za prijem informacija.U midi sekciji
MIDIRX switch ON a kanali moraju biti podeseni Upper 4 a Lower 11 i na sledecoj strani RX Style PC ,Switch ON a kanal je broj 10 |
A gde hda udjem da dodjem do tih midi kanala, cackam ovde al dzabe
|
Taster Menu pa System pa listaj stranice uz pomoc kursora....Kad podesis i izadjes EXIT podesavanja se automatski snime...
|
Citat:
Dodato: Citat:
|
Asign key ti je za dodeljivanje funkcije tastaturi tableta i to ti ne treba,ostaje prazno.Samo gde ti je Midi Channel broj 10...
Ukoliko nece pokusaj Utility,pa Factory reset.Pre toga ukoliko ti je vazna performansa sacuvaj je na fleshku.Export System and sound... Kad zavrsis Reset opet upisi ova podesavanja vezana za midi... |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org