![]() |
Ja sam rodom od slatine. Iako ne zivim vise tamo ali mi je deo srca ostao tamo. Moze se reci da smo komsije :)
|
Uvijek srce ostaje uz djetinjstvo komsija moj :)
|
Tacno tako komšo:)
|
https://www.youtube.com/watch?v=tXJ-LGohb6o
Evo jedna iz kucnog studia. Uvod violina na GW8...srednji solo violina iz EA7...klavir EA7...bas gitara EA7 ostalo live ... Dodato: Nisam dobro snimio tomove pa se niti ne cuju kako treba ali bit ce bolje :) |
Više nego korektno. Samo dalje,ovo je skroz dobro.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
@tihi05
Imao bi par stvari da predlozim,nadam se da mi neces zameriti,ti si moj drug! Lepa violina za solo ti je u performansi broj 023,mozes je ostaviti samo bez delay-a.Nemoj koristiti ovu sa EA7 suvise je tanka narocito u onom najvisem delu gde uopste i ne lici na violinu. Kad sviras "violinom" upotrebi Pitch bender a izbaci onaj triler u uvodu i kad duze zadrzavas tonove obavezno vibrato da se cuje zica.:D Jos jedna vazna stvar u refrenu "A kad se Dunav umori.." lepse bi pristajala donja terca,mada bi mozda legla i sva tri glasa. p.s.Sa suprugom malo provezbajte intervale pre nego budete snimali ako uopste ponovo budete radili ovu pesmu,bice sigurnija. Veliki pozdrav druze,samo napred! =D> |
Hvala prije svega na sugestijama .
Sve je to na brzinu snimljeno -na probi. Bobo potpuno si u pravu ali sad kako je neka je - sve su to uspomene koje cemo ako dozivimo starost imati i sjecati se vremena kad i kako je to nastalo. Eto zbog tog razloga snimam a i zbog marketinga. Izvjezbano znalcevo uho cuje sve detalje i greskice i jaaako dobro je prijateljski sugerirati na poboljsanju jer u muzici nikad nije savrseno ali kako je kolega smuchac napisao bitno da je bar korektno i solidno,pa vec prolazi :) Bobane koju si mi ono harmoniku bio predlozio da ti je najdraza na GW8 ? I da, bolju boju tona ima violina na GW8 i meni se vise svidjela dok sam cuo na snimci ali bas namjerno sam htio obje cuti. GW8 voli snimač zato sto je ostriji zvuk! EA7 je slozen da zvuci mekanije i tamnije ali lijepo puni prostor u zivoj svirci. Dobra su to oba instrumenta samo treba znati dobro svirati 8->! Pratece vokale nismo ni radili a mogli smo onako u horu ;) Dodato: Da sad sam slusao solo u sredini violinom-da sad idem to odsvirat odsvirao bih puuno bolje-ovo je dosta zapravo i nesigurno-to je harmonikas odsvirao B-)velim to je pjesma koju smo tek skidali na probi i jos nije legla na svirci -ovaj vikend smo ju odsvirali 2-3 puta. Ali necu nista dotjerivat nek ostane tako :p |
|
To je ta produkcija Made in Koprivnica! :lol:
Bravo Tiho,standardno dobro,svidja mi se i produkcijski i kako pevaju i tvoj sin i tvoja supruga na snimcima.Posebno nekako boje glasa koje ovakve nema bas svako. Samo napred,veliki pozdrav! |
Evo jos jedna upravo ispecena :)
Pozdrav svima ! https://www.youtube.com/watch?v=KGfr...m-upload_owner |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org