![]() |
Nedavno sam gledao video na yt kako je lik unapredio pa600 os tako da ima i sempler opciju, mozda sam to gledao bas ovde na ovom sajtu negde, nisam siguran.. uglavnom lepo se vidi na videu kako je usao u sempler i ima mogucnost snimanja istih, ucitavanja i ostalo, sto obican pa600 os nema naravno
|
Mislim da znam o kojem video snimku govorite, koliko sam razumio osoba koja je objavila snimak je dobar poznanik elektronike i programiranja pa je sebi napravio da u pa 600 ima sistem od pa 4x...
Mislim da ga je neko pitao da takodje njemu odradi ali je odgovor negativan iz razloga sto ne zeli da se mijesa u politiku kompanije Korg koja tako pravi pare :) Mogu vam reci da nije lose imati najnoviji sistem u klavijaturu od 1000e :) |
ja to znam al necu :D
|
Pa svojevremeno je prva (ili među prvim) modifikacijama OS za korgove bila kada smo u PA50 učitavali modifikovan OS od PA80(mada nije dobijeno bogznašta).Lično sam okačio link YT gde lik iz azerbejdžana čini mi se, u pa500 učitava OS od Pa800 i Pa2x (?! a semplovi)....a ima i kako OS od Pa3x za PA800.....(ok oba imaju RAM) i kad ga kotaktiraš traži uplatu od 100$ no ne dozvoljava komentar na postavljeni video.Prevara?!?Ok znam ima taj crveni Pa500 za persijsko tržište..... ali....Takođe znamo za mogućnost povećanja RAM-a na Pa800 uz taj noviji OS.....itd ,ima nekoliko takvih primera.Ovaj bugarin sad za Pa600......pominje se cifra 100E.Interesantno je sledeće:kako to da niko od naših likova (ex-yu) koji se razumeju u te stvari nije prokljuvio pomenuto,drugo šta onda, korg štanca kljave sa maltene istim matičnim pločama....(nešto pomenuo ranije kolega u postu).Uglavnom ,interesantno je ovo sa promenom OS .......e sad pitanje je šta se tim i na kojoj klavijaturi može dobiti i napokon:Šta baš niko (od nas tu) nema odrađeno (ili nije probao)pomenuto pa da ovde podeli iskustva?
|
Ja mislim da je to po naski receno-mlacenje prazne slame😂
|
ja sam prebacio na android pa3x
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk |
P.S. cudi me sto jos nitko nije poceo sa izradom novog kucista za klavijature? Ima toliko firmi koje se bave sa izradom plasticne ili aluminijske stolarije, a vulkanizeri bi mogli ponuditi spustanje i balansiranje tastature😂😂😂
|
Oduševljava me lakovernost naših ljudi.....
Kao prvo video sam video i zanima da li je neko od vas uživo video pa4? Ono je samo OS od pa600 sa promenjenim bootloaderom.... A da je moguće, moguće je, pošto je softverski ograničen a ne hardverski. Lično znam čoveka koji traži 100e da lično ubaci taj OS kod mene u pa600.... Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока |
Sta se doboje novim os,vise memorije ili???
|
Citat:
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org