![]() |
Pa valjda,mada nisam siguran.
|
Nemam Ty3 kod sebe pa ne mogu direktno probati. ALi s velikom vjerojatnošću predpostavljam da bi ovu istu stvar mogli napraviti s VOICE EDITOROM na računalu. Dakle, taj editor je identičan za TY3 i TY4, a ovo je video kako to uraditi za Ty4.
Specijalno za mog prijatelja @VUNIMRA-va sam izradio ovaj video i za tu prigodu upisao JUZNI VETAR kao CUSTOM DRUM u klavijaturu. :D <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/UZk_d0lvTno" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> direktan link https://youtu.be/UZk_d0lvTno |
Hvala legendo!!Rekao sam ja,Caspera za predsednika ali cele bivše Juge!!!!!Palim klav!!!
|
Ne pucam na visoke funkcije, više volim biti sam svoj gazda. ;)
Vidim da tražiš rješenje. Dakle, prvo trebaš pravilno spojiti klavijaturu s računalom. Tema odavno napisana. |
Vrtim se tu vec pola sata,da li treba prilikom palenja kalv drzati pritisnuto dugme mfindr?
|
Vidim da se vrtiš. :D
AKo do sada nisi spajao Tyros s računalom moraš odraditi 1. Instalaciju drivera i spajanje klaviajture s računalom 2. Instalaciju Voice Editora u računalo 3. Pokrenuti Voice editor i raditi s njim |
Jesam,pravio sam becap,ali sam drzao mfinder stisnut dok je dizao sistem.Sada sam skinuo drajvere i raspakovao piključio na laptop i pristisnuo palenje,odmah dize sistem ,onaj redovan za rad.
|
Morat ćeš biti strpljiv, pročitati sve što sam napisao, razumjeti što si pročitao, to raditi po opisanom redoslijedu i kada zapne postaviti konkretno pitanje.
Tada ćeš i dobiti konkretan odgovor jer se ovako možemo vrtiti u krug do iznemoglosti. ;) |
Ne znam gde gresim.Skinuo sam drajvere i raspakovao ih.
Prikopcao klav na laptop,imam inst voice iditor i redovno palim klavijaturu,ali se nista ne desava,ne pronali zi je:( Nemam te obavesti iz tacke 2. |
Na Voice editoru izabrati u midi kanalima yamaha instrument?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org