YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   X 50 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3025)

Gogi88 06.12.2007 18:33

Znaci Triton Le je bolji???

Ima li te boje sto ima za x50 i za triton Le???

pozzdrav

elvis 06.12.2007 19:13

pozdrav .....
ova tema za x-50 ima vec dugo,pretrazi malo,ja sam prvi postavio pitanje za ovu kljavu,..jer sam je i prvi uzeo...kao prvo da kazem,bilo sta da se ovdje pita za bilo koju kljavu odmah sa strane dolaze komentari:kupi ovu bolja je ova,dodaj jos nekih 200-300 eura kupi si to,mogo si ovo mogo si ono,i odmah neka uporedjivanja koja nisu potrebna.....haha..sve ovako zavrsaje..pa dobro majku mu dokle ovako vise..?????????
ako covjek pita za mercedesa,zasto se bmw predlaze..ili obrnuto..

ovaj x50 je odlicna ,,ama odlicna kljava,,od mojih 17 kljava uvijek slepam pa800 i x50...
najjednostavnije je ubaciti tudji set i svirati sa njime i faliti se kako je dobar le ima opasne semplove ima ovo ima ono a u sustini se o njemu toliko i ne zna,kao recimo ta cuvena dx11,svi imaju 99% iste boje na njoj.a mnogi nemaju pojma da jos tih boja ima 99% sto nisu nikada culi na vidjeli na njoj,,na mojoj dx11 ima mozda 7-8 poznatih boja ostalo je svima ne poznato...ako svi imaju le pa zar svi da ga imaju i svi isto da sviraju,hm,,,sve su kljave dobre ,,ali ali ,,samo moras znati da je sredis..to je to sto jebe nase koke a pjetao nije...

i ponavljam opet taj x50 je bolji od le-a..ko se razumije u kljave je svjestan toga......do jucer je se sviralo bez semplova i kojeg cega a danas se kao da ne moze,,auu majko moja.pa taj sempl nije ni blizu originala--
..i jos nesto,kupiti klavijaturu a ne znati o njoj nista to ti je kao da se zenis a ne znas sta dovodis u kucu...

pozdrav svima..elvis...

paragovo 06.12.2007 20:43

Samo nadam se da gogi88 zna da je to solo klavijatu posto vidim da pita za semplove
a ne govori dali ima jos neku klavijaturu.
Pozdrav

Darko 06.12.2007 22:17

Elvise jel moguce da mi posaljes neki mp3 da cujem tu x50 ..imam volju da uzmem to cudo.

Hvala ...

vlaxxy 06.12.2007 23:17

Brale,to ti je razlika od prilike:Roland Fantom X6 kao Korg Le i Roland GW 7 kao Korg X 50

...nebeska razlika u svakom slucaju...

elvis 07.12.2007 00:50

Citat:

Originalno postovano od paragovo (Post 21822)
Samo nadam se da gogi88 zna da je to solo klavijatu posto vidim da pita za semplove
a ne govori dali ima jos neku klavijaturu.
Pozdrav

kako zna da su semplovi u pitanju kad je kolega gala njemu spomeno za semplove..???hehe.znaci samo solo cita semplove...citaj to malo bolje..

elvis 07.12.2007 01:22

Citat:

Originalno postovano od GALA (Post 21824)
Elvis prijatelju nemoj spominjat neke stvari kao:Tuđi setovi pa se hvali!!.Ja imam svoj set koji sam pravio od nule. Imas moje snimke u Demo mp3 pa poslusaj dal si cuo to jos kod koga od nas obicni smrtnika. To je Triton Le na snimci, a kad bude X50 radio ko Le ,onda cu kupit opet X50. Triton le je bolji. nemoj spominjat koliko si imao klavijatura jer moj broj premasuje jos uvijek puno vise od tvog.Osobno programiram klavijature i dobro znam sta koja i koliko daje. Treba covijeka savijetovati da ima i drugi stvari mozda nezna,Nema veze sto je on pitao kakav je X50,Treba mu reci sta je bolje za te pare, jer covijek nije upucen.Ljude treba gurat naprijed,a ne vracat nazad taj X50 realno gledano nevrijedi vise 350 eura.Svaki pravi muzicar si nemoze dopustiti da svira na tako nesto, povukao si me za jezik kad smo vec kod toga

auuu pa to je to sta sam pokusao da dokazem,,i znao sam da ce biti napaljenih i da odmah ispadne svadja......

nemoj spominjat koliko si imao klavijatura jer moj broj premasuje jos uvijek puno vise od tvog

auuuuuuuuuuuuuuuuu gala pa to je samo jedan broj sto su jos kod mene,,a moj broj godina premasuje tvoje komplet pa cak i sa kljavama ujedno + sve te tvoje kljave...,,,te kljave cuvam i stitim,,,---i drzim samo za sebe,,a i jos ih dalje trazim.sta mi fali,,

Ljude treba gurat naprijed,a ne vracat nazad taj X50 realno gledano nevrijedi vise 350 eura
,,jos jednom auuuuu,vracat nazad ,hahahahha,a taj x50 je 2 modela iza le-a...hahha.....dobar si...

Svaki pravi muzicar si nemoze dopustiti da svira na tako nesto,350 eura....

pa ti to znaci pravi muzicar...posjedujes le-a hahhahaha..auuuu majkooooo..pa ima ljudi ,a zna se koji su ,,jos sviraju na rolandovim E serijama recimo e-15..i zvuce odlicno,,,
hehe..znaci sto modernije to bolje zvucis,.,hmmm,,u pravu si,...
ali eto vidis odosmo opet od teme kao sto sam na pocetku napomenuo.no nema veze cu da navratim jednom u vukovar ili vinkovce sad sam zaboravio gdje si,sa svojim makedoncima iz zagreba,samo sa t3 i sa x3 + i3 pa da cujemo te novitete,,,
Ipak veliki pozdrav za tebe gala.....i cekam samo da nedim baci nesto na ovo i napustam forum odmah....hehe..

kuki 07.12.2007 01:38

GALA izvini,ali malo si preterao.

KORG X50 opravdava svoju cenu i ima svoje kupce,Odlicne boje,Mala,Lagana,Lako prenosiva,...sta ces vise za te pare!

kuki 07.12.2007 01:59

E takoooooo,to volim!

Nikako svadju,ali skoro je bila.

Gogi88 07.12.2007 09:56

heeeeeeee...u pravo si Gala....:D

hvala

pozzdrav svima

Trenutno vrijeme na Forumu 17:26

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org