![]() |
S obzirom da tvoj odgovor iznad, mislim da nisi dobro shvatio kako funcioniraju registracije.
|
Kako mislis to @casper..sto se nisam sitio freez-a ili...
|
Ne zbog toga.
Napisao si "kad pritiskas registar memory i dođeš do broja 3 , a on ti tri puta vratio stranicu na početak" . Ne mora ti nužno vratiti stranicu teksta na početak. To ovisi o tome kako si kreirao registraciju, tj.što si upisao u nju. |
Ma ček malo..u prvom postu sam opisao problem...znači registration memory 1 stranica texta 1..save !!
registration memory 2 stranica texta 2..save !!..3,4 itd itd..i kreiram bank xxx Vratim se u tu banku ..sviram..reg.memory 1..text 1..sve štima...reg. memory 2..text 1 i dalje..... Vrlo dobro razumin princip rada registration memory..davno je bila 2001 moja prva yamaha ( a prije nje...roland korg,kurzweilitd itd)...i od tada samo yamaha..samo mislin da je psr s970 slabo riješio problem ovog mog problema..je rješiv kao što ste naveli..al po mome moglo je puno jednostavnije i od mene minus za rješenje yamahi..ne vama !!!! |
Jedna pjesma + jedan tekst datoteka s tekstom = tri registracije u banci.
Ako tekst pohraniš samo u prvu registraciju, a u druge dvije ne, te druge dvije neće vraćati tekst na prvu stranicu. To je isto kao da koristiš freeze ali mnogo jednostavija za korištenje jer njega (freeze) ne moraš uključivati. |
Bravo majstore..rijesio..al sam napravio drugu glupost..
|
Na greškama se uči. :D
Što je bilo? |
Citat:
@dmmacak,@casper,svaka čast za ovo o TEXT-u! |
|
A ja mislio kupiti PSR- S975,ali kad je tako onda ništa.Kod GENOS-a sam primjetio nekih dvadesetak razloga zašto ga ne bi kupio.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org