YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Roland E80 E60 E50 Iskustvo i saveti (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3096)

SNAGALJUBAVI 08.01.2008 23:32

ocito imas malo stariju masinu jer v3 cak nema sve efekte koje ti ima 80 jer vjeruj mi razlika je u cjeni prevelika da bi u masini bila ista. A samo u dodatnim tasterima i prelazima koje ti sam biras i dodjeljujes je za 2 tipke vise znaci dirki manje ali komandi i inst i efekata kao i ritmova puno vise! A ti slotovi koji imas i na 70 su ti za kupovinu gotovih jedan slot za ritam sekcije SEMPLOVANE i instrumente SEMPLOVANE kao one koje mozes sresti na exr e-2 itd. Vjeruj znas me i blizu si dodi pa pogledaj. Ti biras slot koji zelis i sta hoces na njemu.

kina 13.01.2008 19:12

Zdravo kolege Muzicari!
Evo me kao novi clan na ovom Forumu i pozdravljam
sve redom.
Vidim da ipak ovde neko ima G70 kao i E80.
Dali bi bio problem vama da mi posaljete par ritmova od gore
navadenih aranzera, imam isto G70 vise od 2god.
Imam isto nekih stvari kao i namjenskih ritmova
na njemu srednjenih pa sam mislio ako
nije problem da se mijenjamo, cisto da sebi svi popunimo
praznine i nedostatke.
Svaki ritam je dobrodosao, samo molim vas da se ne maltretiramo
starim klasicnim ritmovima, znaci nesto modernije i novije.
Hvala Vam unaprijed, a moj e-mail je

*******.*********

Kolega, pročitaj pravilnik. Bez e-mail adresa unutar postova.

vingula 13.01.2008 19:50

Kina bilo bi dobro da staviš nešto za dovnload da vidimo kakvi su to ritmovi,a mislim da bi i pravilniko moro pročitat pošto si nov ovdje,mislim nije moje da pametujem nešt sad nekom al umjesto postavljanja e-maila postoje Private Messages.

Btw,dobro došao.

Lijepi pozdrav.

kina 13.01.2008 21:27

Ok. Vingula! Ivinjavam se ako sam napravio prekrsaj sa necim gore u prvom postu.
Stavit cu cim budem malo imao vremena da snimim nesto.
Pozdrav svima

No.1 14.01.2008 08:34

Citao sam ove postove oko nove Roland arranzere al mi nije opet jasno,zato da pitam decidno:

Dal G70 i E80 citaju wav. fajlove....i dali moze kod njih da se importiraju semplovane instrumente kao Multisemple kao kod Tritona ili Fantoma?

kezo777 14.01.2008 19:25

ne mogu da citaju,mogu se kupiti srx kartice koje su vec napunjene semplovima i ne mozes sa njih brisati ni dodavati nista,kratko i jasno,vingula sta ima u dubravi,pozdrav svima

vingula 14.01.2008 22:44

pozdrav Kezo,evo ganjam neke djelove za kompijuter,sklapam novi pa tražim šta bi uzeo.
Jesli probo moje semplove?

mimiki 14.01.2008 23:20

Ljudi pomagajte uzeo sa Roland E-50 sta da radim sa bojama ne ide nikako

kuki 14.01.2008 23:28

Citat:

Originalno postovano od mimiki (Post 23959)
Ljudi pomagajte uzeo sa Roland E-50 sta da radim sa bojama ne ide nikako

Mislim da mozes da ih editujes na samoj klavijaturi,to nije nikakav problem.
Uvek ces biti zadovoljniji sa sopstvenom bojom koju napravis sam po svom ukusu,nego da ti neko posalje svoje!

kezo777 16.01.2008 00:26

ma probo sve 5,ima odlicnih,jos se patim sa setovima al ide pomalo,jel dodes u petak na cugu,produzili smo jos jedan vikend u grillu

Trenutno vrijeme na Forumu 16:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org