![]() |
Bajram Serif Mubarek Olsun zelim sivma.
|
Prije par minuta sam dobio poziv na slavu kod mog prijatelja,tako da zelim od srca da cestitam svima pravoslavcima veliki blagdan svetog nikolu,zelim da ga proslavite sa svojim najmilijim u sreci,zdravlju i veselju.
Pozdrav svima koji slave. |
pridruzujem se svim cestitkama
|
Takodje se pridruzuhem svim cestitkama i zahvalama.
|
Svim članovima muslimanske vjeroispovjesti želim mnogo zdravlja, sreće, blagostanja i ljubavi povodom njihovog blagdana.
Također svim Nikolama čestitam imendan uz želju da dugo požive u zdravlju sreći i blagostanju. I na kraju pošto me neće biti ovdje dobrih 3 tjedna (odoh i ja na skijanje bez BANANA :lol:) čestitam i od srca želim svim članovima rimokatoličke i pravoslavne vjere, Sretan Božić i sretna Nova 2008 kao i svim ostalim članovima. Neka Bog dade vama i vašim obiteljima zdravlja, ljubavi, sreće, mira, blagostanja i svega što vam srce zaželi. Da u narednog godini bude svirki i pjesme i mnogo razloga za slavlje svakog Božjeg dana. |
i ja isto zelim da iskoristim priliku da cestitam svim clanovima Rimokatolicke i Pravoslavne vjere predstojece blagdane" sretan Vam Bozic" ,a sretna vam ujedno i Nova godina .
ovo drugo vazi za svu pravu raju sa ovog foruma. zdravi mi, zivi i veseli bili i vi i vasi clanovi familija. |
bajramska cestitka
Bajram Serif Mubarek Olsun svima onima kojima ovaj praznik predstavlja radost i veselje.
|
pridruzujem se cestitkama, cestitam svim clanovima koji slave ;)
|
svim vjernicima muslimanske vjerospovjesti Bajram Serif Mubarek Olsun.
ovo su mi inače najdraži postovi,kad nekome nešto čestitam! |
bajram serif mubarek olsun... da ste mi zivi i zdravi jos godina sto pa i vise....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org