![]() |
Dobre, Nedime :)
Nisam mislio da "shumim" po forumu, izvini ako je tako ispalo. Samo smo hteli da predocimo da TR ima losu klavijaturu (a stvarno je tako) i ako covek moze da se "protegne" do extrema da pazari to. Tipke su jedini VELIKI minus koji TR ima. Ostalo je (za taj novac) i vise nego dobro! |
hvala vam sto ste mi i ovo rekli...skupit cu jos pa cu gledat nekog tritona da uzmem........hvala vam..;)
|
E prvo pozz svima..novi sam na forumu pa imam par pitanja!Sviram u jednom bendu pa bi isto uzimao neku solo klavijaturu a zapalio sam se za tr-a 61...a vidim da ju mnogo vas kritikuje tj predlazu da se za nesto vise love dobije bolja tj extreme..pa ak nije problem da mi kazete kolika je cijena(citaj za kolik ose moze naci) extrem/a znaci sa garancijom ili bez u Hrvatskoj i kolika je cijena tr 61(tu u osijeku je 7700)najpovoljniji..e hvala:) p.s dali se proizvodi Novi extreme?
|
Koliko ja bar znam, novi Extreme se ne proizvodi vise. Novog novcatog ga mozes kupiti ako je u nekoj radnji jos ostalo na lageru. U srbiji ga npr. u SKY Musicu ni nema u ponudi na sajtu. Ja sam tamo hteo kupiti svoj extreme i jos im je stajao na sajtu. Kada sam OTISAO u Beograd sa parama u dzepu, u radnji mi prodavac kaze "NEMA" ... pa kako nema kad imate na sajtu. Bas sam se bio iznervirao ... Posle se ispostavilo da je bila greska po sredi i da webmaster nije updateovao sajt :).
Sve u svemu, ako zelis da kupis NOV extreme, pozuri. Nema ih bas mnogo... |
oke znaci da zvrcam okolo..a dali ima novi triton studio?i koliki je rizik kupit kljavu na crno znaci bez garancije
|
Pa rizik je .... k`o i sve drugo sto kupujes "u vidjenom stanju" :)
Mozda crkne za par dana, a mozda te posluzi godinama ... ko zna. U glavnom bude to sve u redu... ali nikad se ne zna Ako vec kupujes polovnu, obavezno sa prodavcem dogovori neku garanciju od bar 6 meseci. Ako toliko prezivi kod tebe, velika je verovatnoca da ce raditi dugo... |
oke..i za koliko se novaca moze nabavit extreme?
|
Ja stvarno ne bih da se mesam, s obzirom da nisam puno upoznat, ali koliko ja znam Extreme je mnooogo skuplja klavijatura....A sto se tice dirki na tr-diskutabilno cuo sam dosta glasina da su dirke sjajne, da su mnogo bolje i od nekih mnogo skupljih klavijatura......a cuo sam i da su najgora stvar na tr-u, tako da je to jako subjektivna stvar, i to najbolje da se proba...
Moje NEstrucno misljenje :rolleyes: |
Igorpan, u principu si u pravu, vrlo subjektivna stvar, mada ja bas ni od koga nisam cuo nista lepo o dirkama na TR-u ... Ako ikako postoji mogucnost da se proba, to bi bilo sjajno...
|
jager-u prodaj ti tog extrima pa kupi sebi tr-a ....vidim ja da si ti nesto ljubomoran na ovu klavijaturu.......=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org