![]() |
Iako ih josh nisam testirao, chuo sam da ovi aranzeri primaju standardne Yamaha .vce boje.
Imam neshto toga, pa cu sad bachim paket na down centar. |
jeli puno dati 800eur.za s700?
|
Nije puno.
|
Boja ne znam koliko moze al ritmova znam da moze neograniceno, samo direktno sa USB.
|
I sa ritmovima i sa bojama je isto sve mozes da vuces direkt sa USB .User memorija mu je mala zato se ona koristi najvise za ono sto je neophodno u sintu to su razna podesavanja i da se sejvaju .Napravis sebi neki setup i sejvas ga u user da sledeci put nemoras sve podesavati nego ga samo loudas .A sve ostalo od ritmova i boja pozivas sa registracijama koje isto drzis na USB sticku ,
|
ma nesto sam se zainteresiro za taj syhth,ali uletio mi Pa800 pa odustajem!
Svejedno hvala na pomoci! |
:lol:
E moj Joža, ti ono u stilu "Koja je bolja ? Crnka ili plavuša ..." I na kraju se odlučiš za treću jer ima veče sise :p |
POZZ.. ja sam yamahu s 900 imao prilike slusati harmonike su cool ali ja ne mogu da vjerujem da je onako los drum kit pa ljudi moji ja mislim da je bolji bubanj u casia ctk neo yamaha ,,,,ja mozda i grijesim ali cuo sam to sto sam cuo ,,, i stvarno je bubanj los ,eh sada ne znam jeli to stimovano ili nije ali ono sto sam cuo je katastrofa ....pozz
|
Ne znam ja sam cuo da im je ritam odlican(bubnjevi),verovatno ona sto si ti probao nije bila ni malo sredjena.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org