![]() |
Da, shto je najgore...
Ranije sam gledao neku seriju "Un paso adelante", a sad gledam "Los serrano". Onda sam malo pocheo da vezbam chitanje i pisanje, i nauchilo se loma... :) |
Daniel Lucian Morojac:)
Pozdravi druga acorddeonistu Kristjana Djudja,neka ti malo prevede... Puno pozdrava!!! Hola! |
Thanks a lot :)
regards dANIEL |
Ovo nije covek ovo je vanzemaljac.Svira opasno nema sta.
|
Kaze narodna poslovica "a u ruke Madusica Vuka svaka puska bice ubojita"...
Vidite kako moze i sa Rolandom da se lepo svira. Dzaba je i settimio Soprani Artist VI, ako covek ne zna ;) |
Harmonika je odlicna,ali takodje i onaj ko je svirao! :)
|
Vrlo rado bih pogledao tu stvar tako nesto mi odgovara reci koliko kosta sta ide uz nju koja oprema i dal mogu uz to i ja da pevam posto radim samo sam i male svirke ali da malo dam koji efekat tome :zahvalan unapred ti si jedini koji to poznaje i ovaj kolega stanga : Ja imam isto dalapu super maestro dobro radi ali nesto sam zagrizao na ovu koju sam gore video javi se
|
Roland Harmonika
GoRaN-e,jesu li ugradili i transpozer na taj roland.Lepo radi na ovim snimcima a i ovaj paul stanga svira ekstra.Jedina mana ove harmonike je sto ne moze na suvaka nego mora da se nosi i zvucnik na takve svirke,normalno i mikseta.Jos poneses ritam masinu,pilot za pevanje,vokoder i eto ceo orkestar a 1 covek.Haaaaaaaaaaa....
|
Ufff, bogami ove ramunjike su pravo cudo, a i Paul ga lepo okadi...:) Nisam imao priliku da probam Rolanda, ali nadam se da cu uskoro imati...;)
|
Interesantno mada ne bih dao moju Guerinku za celu njihovu fabriku.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org