![]() |
ma da treba mu jos docrtati TDi i ugraditi neki auspuh ovako nista
|
|
Nije mi jasno što još nitko nije okačio sliku Juke boxa s utičnicom za mikrofon.
Stvarno, pojedincima mašta radi 500 km/h. Što će vam toliko dugmiča na kljavi. Ja sam najsretniji bio s 4 kontrol gumba, jakim preglednim editorom i numeričkom tastaturom s obavezno HOLD tipkom. Drugo ti ne treba na solo synthu. A na aranžeru sve gore navedeno i synchor/stop tipka, a ispod "šlapa" za varijacije i introe, pa preko nekog serijskog univerzalog kabla ili USB-a. čemu kompliciranje ? :) |
Ti stvarno nekontas zasto sam stavio ovu sliku,Pa vidis kako se ljudi sprdaju sa slikom sinta koda je svemirski brod
|
E ti sliku sam trazio,strasno.Unistili su PA80,vidite na sta lici.
Specifikacije su mu sledece(KORG PA1000x):ima 20 slidera,ima 2 tockica jedan je za tempo a drugi za motanje kabla,ima displej u boji osetljiv na dodir,ima 3 Start/Stop dugmeta-u slucaju da se opijate mozete koristiti koji vam je najblizi,itd... hehe |
I usto ima jedno dugme s kojim podesavas visinu sinta na stalku... Heee
|
=))
@ gala Kužim ja i to kako dobro da je zajebancija. Ali stvarno, da i postoji, onda neka ima autonavigaciju da sam ode na svirku i poslje svirke doma.:lol: Ma i to je premalo. Neka sam svira i hologramski projecira moj lik kako svira na njemu a ja ću ujutro doč samo po pare. Momci, manje po pivu i rakiji. Škodi =)) |
i zaboravili ste napomenuti da taj 1000x pali se na otisak prsta od vlasnika... to ja prava stvar GALA kako nam ranije nisi rekao da je ovako sto izaslo ........??????????
|
Citat:
Da,ovo je prva klavijatura koja se pali na otisak prsta,i ima alarm u slucaju da neko pokusa da je ukrade. Haha... |
Pa ljudi kako ste zaboravili napisati da ima alu feluge, i grijace u tipkama, nesto kao vebasto grijanje.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org