![]() |
Kakav problem imas ?
|
nije ni to,ljudi pomagajteeeee
|
hocu da prebacim boje, sve radim kako treba( ugasim memory protect,prikljucim klavijaturu za komp,izaberem boju na send sx ili sysex programu,kliknem send),ali nece nikako da prima
nekad pise midi buffer full a nekad nista ne pise,pa se mislim da je problem u MIDI,da nije dobro podesen da bi primio boje,ako neko ima v50 mogao bi da mi kaze kako ti parametri treba da stoje,pozzzzz |
@daca.v
Da li si uradio sve kako pise u postu broj 7. Koliko citam u njemu pise nesto o podesavanju midi kanala na Yamahi V50. |
izvini,nov sam ovde i neznam bas kako da nadjem taj post 7,...dali mozes da mi posaljes link?mozda nisam video taj post 7 ili nisam zapazio sve.hvala caoo
|
@daca.v
Citat:
Kada se nova tema otvori,svaki post ima svoj broj i oni idu odozgo prema dole.Znaci od broja 1 pa do broja...recimo 40. A broj se vidi na onoj plavoj traci prozora na vrhu,u kojem je post napisan,i to na desnoj strani. Dakle post broj 7 je sedmi po redu post na ovoj temi.Odozgo prema dole.... Kao sto se vidi post broj 7 je napisao nick @yamaha v-50. |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org