YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Internet škola sviranja (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=366)

kreso 12.09.2005 09:57

Pozdrav Vladane !

Care, ajd molim te uzmi materijal od Gazde. Mislim nije mi problem poslati, nego nikako da pronađem tvoj e-mail :oops:
Što se tiće obnašanja funkcije Admina, mogu reći samo Hvala, ali smatram da još uvijek nemam toliko vremena da to kvalitetno obavljam. Radje bih ostao i dalje kao vanjski suradnik, koji će se truditi da bude što je moguće više aktiviran ovdje, i da svojim znanjem i savjetima (koliko znam- nisam enciklopedija :lol: ) pomognem. No kolega Laky, bi upravo ovdje mogao doći do izražaja mnogo, jer ima jako dobre pedagoške metode rada. Zavrjedio je.
Ne znam kako bi smo započeli školu rada s aranžerima, jer ne znam konkretno što članove mući. Sorry, ali malo mi je glupo pisat o tome gdje se klavijatura pali i kako se stavlja disketa u nj.
Možda da skiciramo neke smjernice, pa bi moglo lakše startat s pisanjem, jer osobno ne bih želio da ova priča nema ni glave ni repa.

Pozdrav

Vaxter 13.09.2005 01:43

Ono shto si pocheo je odlichno! :)

Nadam se da ce i drugi napisati shtoshta tako korisno u vezi nekoh drugih modela...

Shto se administracije tiche...
Tebi sam Kresho odgovorio na mail, a Tebe i Laky-a sam vec ovde predlozio da se prihvatite posla.
Laky u tebe gledam! ;)
Shta te koshta da budesh malko admin? ;)

Shto se pomenutog materijala tiche...
Miodrag ga je uploadovao na server, a ja se nadam da cu uskoro uloviti vremena da ga prelistam i preuredim u oblik pogodan za postavljanje na server.
Kao shto sam na jednoj temi pomenuo trebalo bi da ulovim vremena da uradim sve shto vec odavno obecavam, negde posle 19-og.

Malo sam pregledao Lakyev text, ne preterano pazljivo, ali iz ovoga shto sam do sada prochitao chini mi se da iz svega ovoga stvarno moze neshto ispasti.

Verovatno cu i ja na sve to dodati josh neshto, pa neko sledeci itd...

Prvo sam mislio da se sve ovo postoje u jednu temu na forumu, ali bojim se da nakon svega tema moze da izgubi ceo smisao, pa sam se zato udluchio da otvorim u odeljku tutorijali novu temu na koju ce se dodavati oni textovi sa foruma za koje se svi slozimo da su vazni da tamo stoje...

Naravno, prihvatam dalje predloge i ideje... ;)

Vaxter 13.09.2005 14:39

Prochitao sam text detaljno.
Ti Laky nisi normalan! :)

SVAKA CHAST! ;)

laky 13.09.2005 19:11

Vaxteru hvala na poverenju ali trenutno stvarno nemam vremena za tako jednu obavezu.Vec sam ti u mailu ranije rekao da ja cak i ne idem u DU centar, vec sam decu zamolio da mi skidaju fajlove :lol: Ja cu se truditi koliko mogu da ucestvujem u radu foruma.
Sto se tice Kresinog teksta, stvarno je odlican.Uskoro se i ja pridruzujem.Bitno je da se krene i vreme ce uciniti svoje.

PS Hvala na komplimentu.

Trenutno vrijeme na Forumu 06:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org