![]() |
...
Ja ne koristim mic iz klavijature ali bi da sam na tvom mestu odradio to ovako
Out 1 - Bas noga i Bas gitara Out 2 -Ostale kompnente bubnja i Perc Out L i R Acc pratnje i mic |
efekti
E marco7 hvala ti puno,vidis to nisam ni znao da se to moze...
probacu to,samo koliko mi kanala to oduzme na mixeti? imam powermade 600 8 kanala 2 stereo i 6 mono i gdje da prikljucim sta ?mono ili stereo? |
...
Za L i R mozes koristiti jedan stereo kanal,znaci L gore R ispod njega a 1 i 2 moras odvojiti i znaci ide ti jedan stereo i dva mono kanala ali dobijas zvuk bar 3 puta bolji i konkretniji!Vredi utrositi te kanale a,ustalom cuces :)
|
Citat:
|
...
Pa moras samo podesiti global kao sto sam naapisao gore,nastelujes audio outputs i to je to,eventualno negde mozda u ritmu da smanjis nogu ili bas i taako!Ocenices sam kad probas,ne mozes nista da izgubis ;)
|
a evo naso sam...nisam ni vidio da si ovo piso sorry.....CE DA PROBAMO!!!!!
|
...
Ma videces i sam,logicki je bolje a ne kad probas!Imas poseban kanal za bas gitaru i bas nogu pa ih nastelujes lepo,mocices i da pojacas bas da vozi extra i tako to!Onako si sve miksao na jedno!Ma videces vec i sam pa nam prenesi utiske :))
|
bravo Marko objasnio si nam bitnu stvar, ja imam PA50 i na njemu su dva kanala pa tako da sviram sa dva kabla ali nisam video u global kako je podeseno.Moram to sutra da vidim jer mi je sint u kafanu...hvala ti...
|
...a kakop da nastelujem sa dva L/R..? na PA50
|
...
E na Pa50 zao mi je ali neces moci to da uradis :( Imas samo dva izlaza L i R i oni se ne mogu razdvajati,ne moze ni Pa60 ni Pa 500 o kojem ssmo pricali danas!Stekaj lovu pa kad bude uzmi Pa80 koji ima 4 izlaza,ili i Pa1 i Pa800 ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org