![]() |
Sto se tice Servera nije skup, ali ima jos drugih troskova.
Sve ovo sto smo preradili do sada je negdje od 350 - 400 Evra kostalo License itd... Posto imamo namjeru da prosirimo i jos bolje osposobimo sajt mislim da bi do kraja god. olako moglo da predje 1000 Evra. Da neshvatite pogresno ! Ovo nije moranje nego samo dobra volja i za dobro svih nas koji smo aktivni na ovom sajtu. pozz.. Miodrag |
Evo vidim Vaxter me pretekao :lol:
|
Kao shto vec rekoh:"Brz sam na tastaturi!" :))
Inache, cifre koje je Miodrag izneo su one posle seobe. Stari server je bio poprilichno skuplji... |
Gazda,aj da ne trazim po arhivi gde mi je,posalji mi na PP tvoju adr,da se prikazem:),ili Vladanu to da prosledim!!??
|
Ja sam vec poslao danas, MI smo vamo NAPREDNIJI u USA...ahahahaha...
Nego javi mi sta ce biti jer sam imao neke probleme sa PAYPAL...da ne bude sta. |
Hvala Nedime!
Stiglo je ! |
Nema problema MIKI, ako bude sta trebalo kasnije samo javi,
daj i meni POVECI DEO troskova, nacicemo se utroje sa Vaxterom na MSN pa cemo pricati. |
he,jbg zbog vas cu morati opet da instaliram MSN,a bezim od istog u P....:D
|
Jel se da nekom objasnit cijeli proces plačanja preko PayPal,mislim čist da se vidi u kako to funkcionira,ili da se uplati na neki račun.
Evo jedan prijedlog ako može: Recimo skupimo nešto love i pretplatimo se na Rapidshare na 1 god. i nek se sve uploadava tamo,Gazda če imat NAME i PASS radi brisanja podataka koji se budu uploadavali,a uploadanove fajlove (LINKOVE) prebaci tu na Yu-Midi u down. sekciju kao što su neki setovi tako stavljani. |
Chemu rapidshare, ako ce sve bez problema raditi ako se uzme shell? ;)
Proces donacije je jednostavan. Kliknesh ovde: http://www.yu-midi.com/forum/misc.php?do=donate i upishesh koliko hocesh da donirash. Na sledecoj stranici ispunish podatke vezane za tvoju platnu karticu, i to je to... :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org