![]() |
Citat:
|
Citat:
inace adios... |
Citat:
Sada je taj posao pao na jadne klavijaturiste. To videli harmonikasi pa pokupovali klavijature. :D E sad za buducnost neznam... BICE SIGURNO NEKI FAJLAS nikad se nezna. :D ZAKONI SE MENJAJU :D |
Ha..ha..ovamo jedna "odrzava'' bassist.
"Imao dobar trzaj kad bassirao..." |
Tacka 6. NE DOLAZI U OBZIR :)
Ja ladno smirim kutiju cigara za tezgu :) |
Citat:
medjutim desilo se na i30 pao mi zarcic na bela dirka i ostala velika zuta tacka. Zamisli na displey da padne. A i loso izgledate kad svirate s'cigaretom u ruci... nije profi... |
Pa slazem se ja sa tobom da nije profi ... Medjutim, mi kada radimo onda NEMA PAUZE. Ne staje se od pocetka do kraja. Svako obavi fizioloske potrebe pre svirke :)
Evo, za 8.mart smo svirali od 8 uvece do pola 3 ujutro, bez pauze, cak ni izmedju pesama. Pa ko bi normalan, a da je pusac, izdrzao 6 1/2 sati bez cigara?? :D |
1. Sva lova od bakšiša se predaje meni. Ujutro ja djelim lovu prema svom ključu (kako te ocjenim). Ako si dobro sviro (nisi kenjavio, falšo i sl) dobit češ svoj dio, inače tvoj dio ide u "dobrotvorne svrhe" (fond za održavanje osnovne opreme razglasa - kablovi, jackovi, nove zvučnike, novi mixer ...) ;)
Ovo stvarno kod mene stvarno postoji 2. Pjevačica ima da otpjeva 35 - 40 % asortimana. Ne interesira dal to može otpjevat ili ne. Ako pjesmu pjeva ženski vokal u orginalu, tada ima da je i otpjeva. Reci dur/mol i opleti. Inače na kraju svirke nema šanse da dobije svoj dio. A na iduću svirku s nama ide tek kad i ako obradi "žiri" iz sastava. Ponekad prolazi samo oralno, ali dug je tjedan da me se samo tako nagovori ;). 3. Kad se slaže oprema na stage, prvo složi zvučne kutije i pusti bubnjara da se smjesti (obično zauzima najviše mjesta), tada idu harmonikaš i klavijature i na kraju tek bas i gitare. Pusti harmonikaša da igra lijevo krilo :lol: jer mora imati mjesta da rastegne mjeh. Kablove uštekavaj na kraju. 4. Kod štimanja saunda na razglasu prvo naštimaj dominantne instrumente (bubanj i bas), potom gitaru i na kraju leed instrumente (kljavu i harmoniku). Isto tako radi i s vokalima. Ali jedan po jedan. Ponavljam jedan po jedan !!! Ne svi odjednom. 5. kad je jednom sound upicaren NE DIRAJ GA !!! Jedem malu djecu ako ga razhebeš :mad:. Od sutra na mixer stavljam kobru ili neku drugu opasnu ljuticu. 6. Ne motaj mi se s čašom il flašom piva niti ikakvom drugom tekučinom oko instrumenata i opreme pod naponom. Ako te struja ne ubije, ja ću sigurno kad mi proliješ bilo što po synthu, harmonici ili razglasnoj opremi. U to budi siguran. Ja ću već odležati svoje, al ti klavijaturu neš nikad nit vidjet, a kamo li čut. 7. Ne nosi mi 10 € i spisak da ti za te pare odsviram 4 pjesme. Odsvirat ću maksimum dve i to samo ako budem dobre volje inaće maksimum jedna (ispod cijene). Osobito ako vidim i znam da voziš auto skuplji od 10.000 €. i na kraju najvažnije ... 8. Kad vidite muzičara da tegli instrumente i stvari na stage, ne stojite, ali molim Vas ne stojite na ulaznim vratima i svojim debelim guzicam i trbusima zakrčujete prolaz. Ako već ne želite pomoć i nosit opremu, barem nam se maknite s puta kako bi vam čim prije zasvirali. |
69.NIKAD SE NE TUCISA KLAVIJATUROM JER BI MOGO ISCUPAT MREZNI KABAL PA ONDA ONA NEBI RADILA
pozzz |
Ako neko nasrne na kolegu ili na vas, u stalku za mikrofon je SPAS!!!:D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org