YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   YU-midi TEXTOVI !!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4649)

Mico23 18.05.2008 13:56

Super ideja,i ja cu da ubacim koji text kad to bude postavljeno,najbolje po izvodjacima po abecedi.pozzz

MilaN B.N.S 18.05.2008 14:04

Eee,-supeR ljudi...
-Bas mi je drago...
Svirko,-prijatelju,i ja takodje oko 100tinak imam...
Moji su u wordu,-posto kad sam razmisljao da preko lap-topa radim,al' mi se taj san nije ostvario...
Nego,-najbolje da se podelimo ovako,-neko da skida to i to,-neko ono i ono..
Npr. ja zabavne,-ti narodne,itd...
Mislim,-to su sad detalji,-svaki pocetak je tezak...
Kad krenemo,-to neka administratori nama kazu...
'Ajde,-ja vas cekam...
-Tu sam,-cujemo sE...

svirko 18.05.2008 14:36

Nema problema prijatelju, podijelit ćemo se,
jel i ja mislim da bi za jednog to bilo previše,
al radit ćemo onako kako odrede drugi kolege, i naravno moderatori.

Pozdrav,

Svirko

jager 19.05.2008 22:38

Imam i ja bas mnogo tekstova u elektronskoj formi. Ideja je zanimljiva, pa ako se realizuje i ja cu pomoci u "punjenju baze" :D

al bundy 19.05.2008 22:55

....

....dobra ideja!!!!!
mnogo dobra ideja.....!!!!!!
nego textova ima mali milijon....na netu....
nebi bilo lose da se postave tekstovi ali sa akordima...imam i ja takvih....a mogu ih jos napisat...
moje misljenje....pa sad vi vidite...
....jer svako malo neko napise zna li neko akorde od te pjesme ili tako nesto pa zbog toga......

milanceshow 19.05.2008 23:07

Ideja je OK!
Mozda ne treba preterivati sa akordima.Jer ce neko mozda imati primedbu na napisane harmonije.I onda pocinje SVADJA.
Ti tekstovi mogu privuci i clanove koji nisu muzicari pa se bojim problema.....ne kazem da i sad nema povremenih svadja medju muzicarima. :D

U svakom slucaju ja sam za to da postoji baza tekstova....,ali to treba lepo smisliti i odraditi.

jager 19.05.2008 23:08

Ne treba komplikovati sa akordacijom. Samo txt je dovoljno, bar po meni.

jeftabgd 19.05.2008 23:56

Ljudi,imam skoro 14000,textova u kompu samo neznam kako da to uploadujem i gde.Jbg-a,ja sam stariji covek pa me j--- ova tehnika.To su sve stare stvari koje su izasle do prosle godine ali ima sve i svasta jer ipak je 14000.Dajte mi neko navodjenje i da to izbacimo na forum.

jeftabgd 19.05.2008 23:57

To je 1107 foldera t.j.grupa i pevaca a velicina je nesto manje od 19mb.

tesla 20.05.2008 11:00

Citat:

Originalno postovano od jager (Post 37969)
Ne treba komplikovati sa akordacijom. Samo txt je dovoljno, bar po meni.

ja sam ipak za da se stavljaju sa akordima jer već po netu ima sajtova gde je lako naći samo tekstove a verujem da će mnogi biti zahvalni i to veoma na tekstovima sa harmonijama jer primetio sam da je to mnogima (pa i meni ponekad) problem.
A sad sigurno ce neko imati kritike ispravke i dopune za neke akorde koji budu napisani al sta sad ni to nije strasno ja bar sam i presrecan kada nesto sviram pa mi neki kolega kaze "e tu izmedju ubaci to i to" sto ja nisam ni primetio da fali.........
pozdrav
Nebojsa

Trenutno vrijeme na Forumu 23:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org