![]() |
za korga pa serije su dosta 3 banke za posao a ako ti to nije dosta za to ti je HD:)
|
DuX,-brate...
PazZzi malo sta pises,-jer... Pogledaj i citaj prvo sta sam pises da bi znao da odgovoris... Necemo se svadjati ne daj boze,-ili slicno... Zbog gluposti da nas banuju,itd... Ali,-samo procitaj tvoje postove u ovoj temi,-i bice ti jasno... Ne treba meni broj,-ni nista... Vec samo kad kazes nesto,-obrazlozis svoj odgovor,-cisto iz postovanja... OK drugar,-PozZz... |
za korg pa 50
za korg pa 50
|
Cekaj prijatelju ne razumijem oko cega nas dvojica polemisemo.... znam sta pisem a ti izvuci iz mog posta moju tvrdnju koju trebam da argumentiram ili obrazlozim;) Lijepo sam rekao da me je majstor, kad mi je sint dolazio sa popravka, opomenuo da to ne radim a ne sjecam se zbog cega.... I ajd care da zavrsimo s ovim, covjek zna sad da moze i kako, a zbog cega nije dobro dat cu vam broj pa pitajte majstora neka vam on objasni.
Moja isprika moderatorima zbog ovoga.... pozdrav |
Vazi,-u redu je...
-Pozdrav i tebi drugar... Zdr. |
mozda je tako ali ja sam od kako sviram korgove aranzere brisao fabricke ritmove i na i30 i na i35 svojim drugarima kad se pojavio, na pa 80 skoro da i nisam imao nijedan fabricki sve je bilo izmeshano, i fala Bogu nijedna se nije sjebala.... sad isto to radim na pa1x, nadam se da nece :rotflol:=)) e sad sigurno da ima neshto sto moze da sjebe, al to je ko da si rekao .... ko upraznjava seks moze da se zarazi .... hehehehe......pozZ.
|
Nema potrebe za frke, na KORGove aranzere skoro na sve se moze maknuti fabricne
ritmove a i na I30. Nema nikakvih problema niti steti nesto sintu, zato je to tamo. Radi slobodno to, nece nista uciniti sintu. |
znam na i30 je samo malkice drugacije nije ko na pa seriji, morao sam preko PLOAD diskete da nalepim....
|
Na I30 menjaju se blokovi, prvo napunis C i D i onda okrenes blok, stavis da C i D
budu fabricni a onda napunis ostalo u A i B. |
za i30 je ova procedura.... napravish set sa ritmovima koji zelis i morash da ga snimnish na praznoj disketi pod nazivom I30PLOAD.SET kad to uradish onda ubacish disk u klavijaturu i iskljucish je. Prilikom paljenja klavijature disketa mora da bude unutra i morash da drzish kombinaciju dva tastera. Esad ja ne mogu da se setim koji su mislim da je GLOBAL jedan al neznam drugi koji je? Zna li neko???
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org