![]() |
iskreno svidja mi se bas gitara i solo svirka cuje se da si dobar muzicar, ali mi se pa800 nikako ne svidja jer moze on mnogo mnogo bolje od ovoga, mislim da je dobro sto se tema zove zezanje tako da opusteno
|
Veoma dobro,svirka profi,odlicna a ako si ti onaj Nele koga ja znam sa Beogradskih splavova,sa pok.Teskim i Mekenzijem onda je to sasvim normalno.
|
Citat:
Pozdrav |
Zdravo,majstore,ja sam Jefta iz Kumaodraza,68'god.sam pa se setih da sam te par puta slusao u to vreme na Anamariji valjda.Ja sam u to vreme radio samo satore i tek ponekad splavove.Sto se tice ekipe iz Zeleznika a cini mi se da si tamo ziveo,radim cesto sa Zokijem Markovicem,Nesom Bugarinom.Goran bradica je posle one tragedije sa sestricem poceo opet da svira ali je opet prestao pre nekih godinu dana.Radi neke pacijente,ima neki studio u kuci.
|
Pa brate ti ih sve znas
lepo da poznajes sve iz mog kraja svaka ti dala hehehehehe
daj uzmi od mene msn adresu pa dase cujemo a i vidimo uskoro aj brate ziveo pozdrav |
Pa,-OK je..
-Svidja mi se.. Zdr. |
Dobro bre Nele, ziv si ?
|
Ehe care
Citat:
ajde pozdrav cujemo se cao |
eeeeeeee vidi se ko je car...... moze da prica sta god ko hoce to je svirka i kraj nema dalje
|
Nele ti nisi samo car ti si madjionicar... cas si Nele cas Tesla naoruzao si se opasno kako ti ono kazes nema dalje carko to je to pozzzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org