![]() |
:p:p:p...nasa bolest da budemo uvek mi u pravu...nazalost...pojma
nemas i jos si MALENI u ovom svetu...za tebe i SKY MUSIC i BASARI STUDIOS je mozda povezano sa YAMAHOM. Pozdrav Nedime i ti smiri strasti !!! Njega sam opomenuo za bezobraznu komunikaciju. Nemoj mislit da češ bit izuzetak. Bez vrijeđanja više (koliko je mali i koliko ima pojma je njegova stvar). |
Nedime, ono jeste zvanichan yamahin sajt.
Pogledaj informacije o registrantu domena: http://whois.domaintools.com/music-tyros.com |
Evo je slika!
1 Privitaka
Zdravo svima!
Vidim da se mucite sa slikom novog T3,pa da vam resim nedoumice... Evo slike...uzivajte !!! |
Jao, masina snova. Samo da nadjem koga da opljackam i da odmah porucim :) Ovi potenciometri su pun pogodak. Izgleda da je Yamaha napokon pocela da "osluskuje trziste"
|
=P~
|
A, jeste li procitali sta pise na slici...!?:D
|
Jesmo, ali to nabadanje mi se svidja... :D
Sachekacemo da se slagalica slozi... :D |
Iz aviona vidim da nema touch-screen :( Dzaba onda sve ostalo,moze da ubija koliko hoce,ako treba da se kichmim oko interface-a :(
|
Shto se mene tiche touch screen je manje-vishe nepotreban...
Mnogo se vremena zbog njega gubi u preturanju po menijima. Ja sam za varijantu sa shto vishe izvuchenih funkcija po dugmicima. Jes da treba popamtiti, ali je mnogo brze raditi. To mi je kao mish i tastatura. Ljudi vole misha, jer sve shto treba da zapamte je da ga pomeraju i klikcu. Ali to je sporo... Ja misha skoro da ne koristim. 99% stvari radim preko tastature, i i mnooooogo je brze. Samo je trebalo nauchiti sve potrebne prechice... ;) Ovo je samo neko nagadjao kako ce da izgleda. To nije to... :) Ali i da jeste, i da nema touch screen, to je po meni plus, a ne minus. On bi mi bio vece, kako ti kazesh, kichmljenje... |
Nemoj vaxter tako. Touch screen je glavno merilo klavijture. Ako nema touch screen onda je sranje. Boze sacuvaj.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org