![]() |
Citat:
Respect!!! :lol::lol::lol: Nego nisam znao gdje da postavim pitanje, ako moderatori smatraju da sam pogriješio temu neka prebace u "Boje i Ritmove", ali me zanima koji ritam koristite u ovom "hitu", treba mi za Korg IMT by EI Niš??? Aha, umalo da zaboravim, evo i pjesme: http://www.youtube.com/watch?v=BGCZQTKvltE |
Zvezda je ime sampiona ima nas 200 miliona ili 200 000 000 evra kada bi svi mi dali po jedan, taj budzet ni Manchester nema =)), Pizon pravi ekipu za Ligu Evrope ... ^:)^^:)^^:)^
|
Može ZVEZDA do lige prvaka, al može bit samo druga,
jel prvi će bit DINAMO |
izes lige de su glavni klubovi postali javor habitpharm i slaven belupo :rolleyes:
eee kakvu smo ligu imali... a kakvu bi tek reprezentaciju imali..ccc -u izjave za SunTimes francbekenbauer je rekao "danas nemackoj niko ne moze stati na put od ujedinjenja istocne i zapadne nemacke" -SundayTimes daje komentar na to: "kakvu bi danas reprezentaciju imala tek SFRJ, nemacka joj ne bi bila ni blizu" |
Eeee,sta bi dao...Za ona dobra,dobra,dobra stara vremena kad nam je liga bila u vrhu Evrope.kad su haracili i Zvezda i Dinamo,Partizan i Hajduk.
A Svabe, ma... Potcjenjuju oni sve stalno pa smo im namazali njonju dva puta... A i jos cemo,ako Bog da... |
Jel' Vam traže na svirkama aktuelni hit "S' namerom pođoh u veliki klub"???
Evo Vam i tekst: -S' namerom pođoh u veliki klub, ostade za mnom upražnjeno mesto, na rastanku Pižon grlio me dugo, čuvaj se Kleo i karaj nas često... |
ajde zvezdo samo napred jos jedan gol samo pa makar produzeci!:-??
|
Utakmica: Crvena zvezda-Gran Kanarija
Koliko ja vidim ovde se prica samo o fudbalu.
Veceras se odigrava meč drugog kola TOP 16 faze Evrokupa Crvena zvezda-Gran Kanarija. Pa delije sta mislite ko ce pobediti?:confused: Ja iskreno navijam za Zvezdu.:lol: Dodato: Kao i sto sam ocekivao Crvena Zvezda je ubedljivo savladala Grand Kanarinu.:):):) |
Nije Grand Kanarinu nego Gran Kanariju greska u pisanju.:lol::lol::lol:
|
Čekaj, kakva su pravila u tom takmičenju, jel' se igra 4x10 minuta i važe li trojke? :p
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org