![]() |
pa sta ti to znaci ritam kao na aranzeru to je druga stvar???? pa to ti je ista stvar i na Le sa ARP samo sto nema varijacije i fill, ritam isti cak isto i 8 partova za boje ili ACC znaci sve to u COMBI nastelas....
|
Na LE to moze zvucati mnogo bolje, kad se uzme u obzir 16 traka.
|
Ne razumem zasto ce ritam "mnogo bolje" zvucati ako je za njega predvidjeno 16 traka. |To po mom misljenju moze da zvuci samo pretrpano. Uostalom sta spada u ritam sekciju. Bubnjevi, perkusije, bas, kontra, "tepih" i eventualno bras. A kad sve to popunis ostaje ti jos 2 slobodna kanala na 8 kanalnom ritmu.
|
????
|
Ma sad smo skrot zašli...Momak se htjeo pohvaliti da je ustanovio da se u sekvenceru mogu snimati SONG rotmovi i et...A to se moglo još na prastarom Korg M1 i Korg T3...Dakle ta informacija i funkcija je stara preko 20godina ali niko to nadas ne koristi...Nije to aranžer pa da zvuči do jaja...To je et onako za brez veze---da mik je naći majstora što LE koristi za solo i za aranžera...Odmah mu poklanjam svoj PA80...
|
Ako izuzmemo prelaze u ritmovima, planiraj sta ces kupovati kad poklonis pa80.:))))
|
Solo aranzer ?
E,manite se.....
|
markole a sto ne uzmes ritam masinu npr Alesis SR-16,to ce da ti sljaka extra,iscukas sve ritmove imas dva prelaza i bole te uvo.s tim sto ti iu u svirci sam mozes da odsviras prelaz na bubnju posto imas dugmice na kojima je dodeljen po jedan element iz seta koji koristis....Da li si mozda razmisljao o tome.A ta ritam masina moze da se nadje za jeftine pare 100-150eura.inace to ti je koristio ok bend,a ja mislim da oni uopste nisu lose zvucali sa tom masinom,seti se onog snimka sa onim rumbama i ono zvezda tera meseca.
|
Hvala na predlogu, razmisljao sam o tome, ali dodatna investicija od 100-150e za jednu do dve svirke u dva meseca, nisam bas toliko platezno sposoban. Verujem da bi to zvucalo super.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org