![]() |
Izgleda da ti je otisao ram pogledaj jel ti ovako pise http://www.korgpa.com/pa_root/images...earing_Ram.jpg
|
evo ovako pise samples143,drum samples 32,multi sample 8. mono time 615s bytes 59078792.
|
Po ovome sto si napisao RAM je dobar!
|
kolega po ovome mi neizgleda da je riknuo ram probaj opet od kolege snimiti set pa unesi mozda se nesto pohabalo,a nekako mi puno imas slobodne memorije....skini ovdje par semplova sa downloada pa isprobaj jel rade kako treba
|
Mislim da ce biti dovoljno da instalira OS i Resurs.
|
sta ste se svi nalozili dok nekom nesto zapne na pa 800 odma svi CRKO TI RAM nemojte da plasite coveka bez veze....
poslusaj mykeli-ja i bice sve ok pozzzzzzz |
Ljudi hvala na pomoci,sve sam pokusao al na kraju sam ipak je morao nositi u servis.Memorija je riknula.Bio sam se zabrinuo da nije kakav veci kvar jer se stvarno cudno ponasala..
|
Citat:
|
:-O:-O:-O...ali veruj da ti nije RAM crko, al ajde...
Dobro je da si je sredio... Jedan kolega je imao isto takav prb. Pitao sam ga da mu sredim klavdzu, on nije hteo, jer se po forumima informisao da je problem kod njih Ram pa Ram itd.... Poslao je klav u BG jer je imao garanciju...ljudi su bili fer i nisu mu nista naplatili, samo su pregazili sistem i vratili... Mozda nisi uspeo da je sam uradis (mada to i nije neka filozofija), ipak sumlam da su nesto spektakularno uradili!!??? Eto, mozda si dzabe dao pare... Koliko te popravka kostala? |
Mykeli ja sam tri dana pokusavao da je napravim,nekoliko puta formatirao,pa ubacio one resurse,kasnije sam otisao kod kolege koji isto ima pa 800 i bolje se razumije u softver.Kada je on vidio situaciju odmah je rekao da misli da je otisla RAM jer fabricke boje dobro rade ali ove sa usera ne.Zamjena RAMa u artistu u Banja Luci je 50 EUR.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org