![]() |
Ja opet kazem da na pomenutim aranzerima mozes sve sto i na jedan LE i tako to slicno i opet ponavljam skidam kapu za workstation kao sto triton studio,extrem i tako takvim spravama! A mogu ti jos reci da jedan TR duplo slabiji od neke Yamahe ES ili jednom Fantoma X6 koji su sada tu negde u klasi sa cenom,Fantom je malo skuplji nego TR a nudi duplo bolji zvuk i duplo vise mogucnosti i mislim da nema potrebe da pricam bilo sta vise a stvarno je glupo uporedjivati zvuk PA2 sa jednim tritonom Le ;) Ja ovde stavljam tacku n moje komentare sto se tice ovoga i to je to!!!
|
Marco, samo pitam, ja kao sto znam ti nemas Pa2x,kako mozes da znas da je bolji sound i da ima sve funkcije kao Le?
Jel si imao ikad Le i koje si Funkcije njegove koristio? Jel si uporedio nekad te dve klavijature uzivo? |
Polako ljudi, svi su sintovi dobri...i svi ste u pravo.
|
Ako nemam Pa2 ne mora da znaci da ga nisam gledao i testirao i video i isprobao sve sto mi treba,imacu ga vrlo brzo jer ne dam da me dileri biju po usima sa ucenamam seljackim i maximalnim doplatama!Funkcije i mogucnosti su skoro ali skoro iste kao na Pa1xPro tako sam se vrlo brzo uputio u to sta moze a sta ne i tvrdim da ima duplo bolji zvuk od Tritona Le!A triton Le sam davno,davno testirao i odma sam video da to nije klavijatura za mene =)) pa sam se pozabavio sa najjacim izdanjima iz Triton serije ;)
|
Ma pa 800 bolje izlazi od svega tog navedenog :)) :)) :))
|
Triton LE/TR su prica same po sebe...o tome se ne vredi ni pricat,
nemozes takve igracke uporediti sa PA seriju, PA2X momentalno jede sve postojece Tritone pa i sai Extreme kako god okrenes, bez OS 2.0 a sa OSom bice drugacije...bilo programiranje, osci i ostale stvari...da ne teramo dalje, po mome misljenju najveci razlog za Triton kod nas su Terce, jer najsmesnije na svetu je imati PA2X i LE pored njega iz nekog drugog razloga...i Gago, ne bas sve Tritone zvuce bolje od PA800/2X. Sto se tice terca samo ponavljam ono sto je Tranzit rekao, zivi bili pa videli. |
Opet samo pitam
nisi mi odgovorio na pitanja. Jel si uporedio nekad te dve klavijature uzivo i koje iste funkcije imaju? Ja sam siguran da nemozes otceniti neki instrument sto ga probas pola sat. Koja je Razlika izmedzu Extreme i Le? |
Ha...Gago ostavi brate...ko zna zna...
Ja se potpuno slazem sa tobom. Za ostale: Triton vadi bolje jedan isti sempl od 1x,pa800,2x, ja sam se licno uverio u to. Gago ima 2x i ne svira uz njega dzaba jos i triton....Alix isto ima 2x i classic. Ja imam 2x i evo vec meseci patim za neki triton i razmisljam da kupim, mozda ne konkretno Le...al ima i drugi. Ne kazem da je 2x slab, ima i on lepih stvari ali...jbg triton je triton. |
Meni nije u korist da se raspravljam dzaba,bas suprotno.
Daj me razubedite sto da ne kupim triton? |
ja triton le nosim uz pa 800 da imam cim tuci ako dodje do frke :))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org